Tiingelinn – Linn Andersson

Red-flags hos killar

Hej finisar!

 

Vi alla har nog varit med om att man träffat en kille man blivit så kär i som sedan visat sig ha riktigt dåliga sidor.

Här kommer ett inlägg där jag samlat alla era så kallade ” Red-flags” och även mina egna. Reg- flags betyder ” beteenden man inte uppskattar ” och i detta fall hos en potentiell pojkvän. Gjorde en frågeruta på instagram och kan säga att det kommit in över 100 svar i den, delar de helst återkommande här.

 

Kontrollerande – Låter dig inte ha killkompisar, ska hela tiden veta vart du är, med vem, begränsar dig från aktiviteter , sociala sammanhang osv. Beter sig på ett sätt som att han äger dig.

Snackar mycket skit om sitt ex. Detta är verkligen en av mina största ” red-flags” . Dels kan detta vara ett tydligt tecken på att man inte kommit över sitt ex helt. Sedan tycker jag det är väldigt oattraktivt att prata illa om folk överlag. Ett ex har man ju trots allt älskat. En bit in i en relation kan man självklart berätta om sådant om man vill och vad som hänt. I början räcker det väl att säga ” Vi hade ett tufft avslut, och slutade som ovänner, är lite ärrad efter mitt tidigare förhållande” tillexempel så.

Att säga att sitt ex är ful, äcklig osv tycker jag är en stor varning. Uppenbarligen har man inte tyckt det eftersom man varit med personen och gillar verkligen inte när man nervärderar någon på det sättet.

Snål – Denna säger ju sig självt.

Killar som inte förstår att de är utbytbara – Alltså killar som är så självgoda och tycker sig själva vara en gåva till dig. Som tycker sig vara stört, bäst och vackrast. Att du ska visa tacksamhet för att han vill vara med dig.

Pratar endast om sina egna behov och vill inte anpassa sig efter andra. 

Lovar mycket, håller lite. Vi ska göra det, jag ska bättra mig, jag lovar att jag ska visa mer… mycket snack, liten verkstad. Vill man så gör man, vill man inte så gör man inte..

Kanske killar . Detta är killarna som inte kan planera in en tid och dag ni ska ses. De har alltid en dörr öppen för att något roligare ska dyka upp. Att avsätta tid för en person är väl ändå A/O. Är inte värt att ödsla sin tid på en kille som inte prioriterar dig.

Missbruk/ kriminalitet – Säger sig med självt kanske, hade aldrig, aldrig, aldrig kunna tänkt mig . Är nog min största big NO, NO.

Dålig på att ta konstruktiv kritik, framförallt av kvinnor, – Man måste ju inte hålla med, och klart man kan försvara sig och be om ursäkt för det kritiken handlar om, men att vifta bort, bli arg och inte ta till sig..

Jämförelser med sina ex, även i positiv bemärkelse. Detta med ex är verkligen inte nice alls. ” Mitt ex skulle aldrig gjort detta för mig” ” Du är så mycket bättre än mitt ex” listan kan göras lång. Mycket bättre att bara få höra att man är bra, behöver inte jämföras med en föredetta.

För påflugna. Är lite för på direkt, innan man ens känner varandra. Som att man bara jagar kärlek.

Aggressiva.- Säger sig med självt, fy!

Klankar ner på allt du gör – Ja detta säger sig ju med självt, nervärderande är aldrig kul.

Svänger i beteendet – Han är jättegullig ena dagen för att andra dagen totalt ignorera dig.

Dricker för mycket  – Detta är verkligen en big no no för mig med. Alkohol är något jag inte vill ska beblandas med mina barn. absolut en öl eller så men det måste hålla sig där inför barnen. Visst kan man dricka ibland när barnen inte är med, men inte folk som super sig redlösa allt för ofta. Det kan dessutom vara ett missbruk som är så svårt att ta sig ur.

Varje helg ska vara alkohol helg .Lite samma som ovan. Dock kanske vissa gillar detta som själva är ute varje helg.

Bjuder inte hem dig – Killar som inte låter dig träffa hans vänner, familj.

Lathet – Ja det är inte så attraktivt precis. Kommer bli problem iaf för mig när man har en vardag ihop och ska göra sysslor etc.

Velande – När han inte vet vad han vill, med dig, eller med andra saker heller för den delen.

Mammas pojke – Han kan inte laga mat, inte tvätta, inte byta lakan….

Ljuger – Säger sig med självt, tillit är den största byggstenen för mig och många andra.

Vill aldrig visas med dig – Lurigt … väldigt lurigt

Är egoistisk  – Säger sig med självt

Vill inte ses när du har mens – Ja denna är ju verkligen så dålig, då vet man att han är ute efter EN sak.

Skryter om att han är bra i sängen/ sin snopp/ får tjejer att komma  – Ja men snälla, upp till bevis istället.

 

 

Här hade vi några i alla fall, fyll på i kommentarerna om jag missat någon viktig.

 

Vi är bäst tjejer!

 

 

 

 

Puss och kram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats