Tiingelinn – Linn Andersson

Tillbaka

Hej fina ni!

 

Det var att blogga som var min stora passion från början, att dela med mig av mina tankar med er och bilder från min dag. Mer och mer gick det över till instagram men trots det har jag aldrig slutat att blogga. Nu i sommar har jag haft en paus. Tror det är mitt längsta uppehåll någonsin på 13 år!

I sommar var tanken att ha semester från sociala medier. Hade inga samarbeten och uppdaterade bara lite med det jag gjorde i stunden. Det behövdes.

 

För övrigt så har det ju hänt endel i sommar. Jag och Simon har separerat men är väldigt bra vänner och kan umgås och så. Det känns otroligt bra. Vi bodde tillsammans till en början vilket var jobbigt men nu har han fått sin lägenhet som är så himla fin. Är jätteglad för hans skull.

Mina stora tjejer bor nu varannan vecka båda två och Belle bor hos mig på heltid. Eftersom Simon spelar hockey kan vi inte ha något fast schema att han har henne varannan helg eller så, för han har matcher på helger och sena träningar i veckorna. Däremot kommer han hit och träffar henne när han kan.

Är såklart en omställning att vara ensamstående på heltid men inget jag inte klarar. Varannan vecka är det fart och fläkt med tre barn och varann vecka har jag lilla Bellsan hemma bara. Klart det vore skönt med en paus ibland men tror ur ett rent ” egoistiskt” perspektiv att jag mår bättre av att alltid ha ett barn hemma. Avskyr att vara ensam och det värsta jag vet är känslan när det är helt tyst efter stora tjejerna åkt. Vill ha det livat med fart och fläkt, känna att hemmet lever. Barnen är verkligen mitt allt. Däremot är jag glad över att de åker på pappa vecka för deras skull.

 

Annars har vi ju haft en ganska regnig sommar. Vi har hunnit med lite utflykter, små mini semestrar i Sverige, jag var barnledig 5 dagar i sommar faktiskt, då åkte jag till min vän Stephanie på Gotland och hade det mysigt där. Juvelia har fyllt 3 år i sommar, hon har även slutat med blöja, duktiga, stora tjejen.

Här kommer ett litet urval från sommaren.

 

Midsommar

Stockholm med Alva

Belle och Elodie

Två prinsessor

Var ut på en tur med min bror och hans båt i Askersund. 

Blev fin i håret

Dessa våfflorna skojar man inte bort

Lite spa med min syster

Massor av bus

Min bror och det turkosa vattnet i Askersund. 

Jag och tjejerna innan vi skulle fira min morfars 80 års dag. 

Finaste jag har.

Puss och kram på er!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats