Tiingelinn – Linn Andersson

Tindra 6 år

Hej finisar!

I måndags den 4:e september fyllde Tindra 6 år. Tänk vad fort tiden går. Får flashbacks till när jag satt på BB och bloggade om att jag hade blivit mamma. Tidigt på morgonen kom hon till världen med akut kejsarsnitt. Klockan 10 samma morgon skulle jag på ett möte om hur ett kejsarsnitt går till.. trodde jag ja.. haha.

I måndags fyllde hon som sagt 6 år. Hon har till och med börjat skolan, lilla damen. Just 5 år tyckte jag kändes så himla stort på något vis, men 6 år gör också det, just för att hon börjat skolan och har skolplikt.

Vi började dagen med att gå upp och sjunga för Tindra, hon fick frukost på sängen och några paket. Sedan var det dags för skolan.

På kvällen hade vi ett släktkalas för henne, jag hade fixat ballonger med pokemon som är favoriten just nu. Sedan önskade födelsedagsbarnet att få göra en egen glasstårta. Hon gillar inte grädde, jag var exakt likadan när jag var liten, haha. Till middag ville hon ha färska räkor så jag köpte färska räkor till henne och de andra gästerna bjöd jag på Italiensk smörgåstårta som jag hade slängt ihop själv. Efterrätten blev kolasnittar som jag slängde ihop på lunchen, går ju så himla fort, och så Tindras egna glasstårta,

Vi köpte en stor förpackning gräddglass som jag vände upp och ner på en tallrik. Sedan fick Tindra dekorera den själv med maränger, strössel, jordgubbar och ätbart glitter. Hon var verkligen så nöjd.

Saker som låg i paketen detta år var : Kläder med glitter och unicorns , prinsessklänningar med rapunsel och Elsa, vingar med glitter, pokemon, ett Ariel slott och Ariel, prinsess barbie, ” smink” och ett pyssel kit att gräva ut diameter, kläder med barbie och pokemon på.

 

När jag nattade Tindra så sa han att paketen jag gjort till henne var de finaste paketen hon någonsin sett. Hon sa även att jag var den bästa mamman i världen på att göra ett bra kalas och att hennes glastårta var jättefin. Vilket betyg va? Då är all stress värt allt.

Här kommer lite bilder från hennes dag.

 

 

 

Nyvaken tjej

Syskonen ville också vara med. 

Världens finaste Moster Fanny

Tindras tårta

Frukost brickan

Så himla nöjd blev hon över sin tårta. 

Paketen jag gjorde.

 

Puss och kram !

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats