Tiingelinn – Linn Andersson

Tindras skolfoto förskoleklassen

Hej finisar!

Hoppas att allt är bra med er!

Nu har Tindras skolfoton kommit och det väckte så mycket känslor i mig. Har fortfarande kvar alla gamla skolkataloger från förskoleklassen enda upp till sista året på gymnasiet från min egen skolgång. Vet inte hur många timmar jag och mina tjejkompisar suttit och bläddrat i dem, och tittat på fina killar. Mina är ganska ner klottrade med hjärtan runt de man var kär i, haha.

Många har frågat mig hur det känns att ha ett skolbarn och jag vet knappt själv vad jag ska svara på det. Det känns ärligt helt sjukt. Min barndomsvän Moa gick jag i klass med från förskoleklassen och vi är vänner än idag. Blir så blödig av sånt här.

Men de största skillanderna är väl framförallt skolplikten. När jag gick i förskoleklass var det inte skolplikt förens ettan, dock gick jag i skolan från förskoleklass, tror de flesta gjorde det. Men nu är det verkligen viktigt att passa tider.

Eftersom jag jobbar som jag gör så har jag aldrig ställt larm tidigare. Har barnen sovit en timme extra har jag lämnat dem en timme senare på förskolan och istället jobbat in den tiden  när de somnat på kvällen. Nu ställer vi ett larm på 06:50 varje morgon.

Sedan från förskolan till skolan så är man inte med på samma sätt. PÅ förskolan stor jag alltid och pratar lite med pedagogerna om hur dagen har varit, här är det mer lämna, gå, hämta gå. En så stor skolgård med så många stora barn att lämna sin lilla, lilla tjej på. Men man märkler hur stor hon blivit. Hon är så intresserad av skolan, älskar att skriva och läsa.

Det känns helt sjukt att vara mamma till ett skolbarn, har alltid varit en småbarnsmamma men nu är jag både och.

Här kommer Tindras fina bilder från skolfotograferingen:

 

 

 

Puss och kram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats