Tiingelinn – Linn Andersson

En vanlig helg hos oss

Hej finisar!

Efter en fantastik helg är det måndag och dags för de stora tjejerna att åka på pappavecka.

I helgen har vi haft så mycket för oss. Min pappa och farmor var här och firade Tindra lite i efterskott. Jag skulle bjuda dem på räkmackor men hade slut på ägg hemma så fick bli en liten glassbuffé istället. Tina var även här från Luleå och hälsade på barnen. Hon gjorde en skattjakt till dem i trädgården som blev uppskattad.

Sedan på lördagen kom min mamma och mormor hit på lite lunch. Jag gjorde räkmackor eftersom jag hade köpt massor av räkor till dagen innan. Så de kom till användning till andra sidan släkten istället. Tindra hade en kompis över och lekte och de små barnen lekte med mig, mormor och mamma. Jag passade påa tt plocka lite när jag hade avlastning med.

Tindra är ju en liten mini-mig med många saker så hon älskade ju räkmacka till lunch. De andra barnen ville ha bara smör och gurka. Hur kan man vilja ha bara smör? Är så van att höra den frasen i huvudet, bara smör, haha.

Barnen har även passat på att bada hemma i spabadet för det varit så fint väder. Haft 26 grader på i det så det blir svalkande för dem och inte så varmt.

Igår hade vi min vän Josefin och hennes två barn Theo och Elodie över. Vi fikade, pratade om alla galna killar man stött på genom livet. och barnen lekte och hade kul. På eftermiddagen var vi iväg och tog lite bilder med en fotograf. Vi var ute i en fårhage så barnen tyckte det var kul med fåren. När vi kom hem fick både vi, kläderna och skorna ta ett bad. Det var så mycket fårbajs i hagen. Skorna åkte raka vägen in i tvättstugan och vi fick bada av oss allihopa.

Här kommer lite bilder från helgen.

 

Min fina mamma

Mys med pluttarna

Min fina farmor med Belle

och min fina pappa

Gjorde potatismos nu när det äntligen finns mjölig potatis igen, mums!

Räkmackor

Fick denna bukett för 1,5 vecka sedan och den är lika fin än.

Jag och Tindra spelade hennes nya spel.

Bad tjejen!

Fina tjejer!

Jag fick ett ryck att börja baka också i helgen.

Tjejerna älskar blommorna utanför huset och tycker de doftar gott säger de.

Älskar röda remmar drycken.

Massor av rosa tyll

Puss och kram !

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats