Tiingelinn – Linn Andersson

En sommardag i Wadköping i september

Hej finisar!

I torsdags var vi i Wadköping och stadsparken med min mamma efter förskola, skola och jobb. Hela förra veckan var det 25 grader varmt och fint väder. Sommaren regnade bort men nu i september har vi haft så fint väder så man får ju ta vara på det känner jag.

De har gjort en så fin vattenpark i stadsparken som blev klar i slutet av sommaren, den har barnen lekt massor i och älskar. Jag blir så lycklig av att de dem leka där för de skrattar så mycket och man verkligen ser lyckan och buset i deras små ögon.

Tror hela stadsparken kommer bli otroligt fin när den blir klar, det ser jag och barnen fram emot.

Vi gick även och köpte glass i Wadköping. Den är så otroligt god där! Tjejerna tog mjukglass med choklad smak medan jag och mamma åt kulor. Min favorit är en med körsbär och små, små chokladbitar, den är verkligen 10/10. Lilla Belle fick smaka av mig. Hon gillade till och med pistage glass som var min andra smak, haha.

 

Här kommer lite bilder från vår somriga höstdag.

 

 

Mormor och Belle

Bus och lek

Mina fina tjejer

Smutsiga barn är glada barn

Tvåfärgad mjukglass

Godaste glassen! Testa.

Små fåglar som barnen spanade in och ville att jag skulle ta kort på.

Detta med att vara mamma, haha.

Puss och kram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats