Tiingelinn – Linn Andersson

Attraktiva saker hos en man

Hej finisar!

 

Ni är så himla nyfikna på allt som har med dejting och karlar att göra, har inget kul att dela med mig av där men tänkte att jag kan skriva några saker jag tycker är oerhört attraktivt hos en man, och ja ni läste man, inte en pojke dem är vi klara med.

 

Självsäkerhet – Med detta menar jag INTE hybris, eller en kille som går runt och tycker han är snyggast och bäst i världen, utan mer en kille som vågar chansa, gå fram till en tjej i verkligheten och veta att man kan få dissen men man VÅGAR ta risken.

 

Initiativ tagande – Alltså detta är nästan ett måste för mig. Jag visar mitt intresse om jag är intresserad av en person men uppskattar verkligen om en man tar lite initiativ till att ses, till saker att hitta på, till ett samtal eller vad som helst. otroligt attraktivt. Vill kunna vara i min feminina energi.

 

Driven – En kille som är målmedveten både i privatlivet med framtidsdrömmar och mål men även när det gäller jobb och karriär. Att man brinner för något och går in helhjärtat, inte slarvar med tider osv.

 

 

 

Puss och kram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats