Tiingelinn – Linn Andersson

Vabba

Hej finisar!

Gick runt och sa att vi klarat oss från vab och då slog det till. Alla tre tjejerna är jätte förkylda. Jag är inte den som är den och skulle hålla framförallt Tindra från skolan för ” lite förkylning ” men hon hostar så mycket. Alla tjejerna är förkylda men börjar bli bättre tack och lov, alla tre är bättre idag än igår.

Dethär med att vabba när man jobbar som influenser är inte heller det lättaste. Jag vill inte vara en person som klagar och tycker synd om mig själv, men just när det gäller att vabba så är det svårt. Mina kunder vill ha sina grejer i tid, oavsett om jag eller barnen är sjuka. Det är bara att försöka vika sig dubbel , lite så typ. Brukar kunna pussla ihop det när barnen sover. Är ganska plikttrogen när det kommer till jobbet, men barnen går före ALLT.

Här kommer lite bilder från tidigare vecka när tjejerna var hos mig och vi besökte vår favorit lekpark.

 

Puss och kram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats