Tiingelinn – Linn Andersson

Mini me spa, farmors kofta och hotell mys, tips mot eksem och bullbak

Hej finisar!

 

Hoppas allt är bra med er!

Igår kom jag hem från en arbetsvecka i Stockholm och det första jag gjorde var att hämta upp min älskade lilla Belle. Vi åkte hem och hade lite hemma-spa hon och jag. Det var så mysigt, hon älskar att bada men ska göra det så lite som möjligt med direktiv från BVC då hon har problem med eksem.

Efter vårat lilla bad så klippte jag hennes naglar, smörjde henne med hennes kräm, den gör underverk verkligen, har äntligen hittat en riktigt bra. Kan rekommendera denna om du med har barn med eksem eller torr hy. Jag smörjer själv in mig med den, parfymfri är den dessutom, så verkligen ett bra tips.

 

Tips till dig med problem med eksem, kliande hy, känslig hy, torr hy och du som blir röd om kinderna på vintern

Kom till produkten här ( adlink)

Om produkten :

Vatten-i-olja-lotion med en formula berikad med lugnande Licochalcone A (extrakt från kinesisk lakritsrot). AtoControl innehåller en hög koncentration av lipider (Omega-3 och 6 fettsyror och Ceramider) som hjälper till att återställa hudbarriären och lugna torr, kliande och irriterad hud. Torr hud återfuktas och lugnas, hudens lipidbarriär stärks vilket hjälper till att förbättra hudens skick och lugna klåda. Ger intensiv återfuktning och gör huden mjuk och len. Vid regelbunden användning blir hudens skick avsevärt förbättrat. Utan parfym. Lämplig för spädbarn från 4 veckor.

 

 

Sedan lekte vi iaf lite på storasyster Juvelias rum, klädde på oss och lät håret torka. Belle hade på sig en kofta hennes farmor har stickat åt henne idag. Så otroligt gulligt.

Vi åkte till City hotell en sväng sedan, där min tjejkompis Alva jobbar. Åt lite middag där och sedan åkte vi och hämtade Tindra som tyvärr blivit sjuk. Blir att Vabba för mig imorgon.

När tjejerna somnat ställde jag mig och bakade kanelbullar. Fick ett ryck och Tindra har önskat det så vill göra henne lite extra glad imorgon bitti när hon blir hemma från skolan. Spenderade öven lite tid på att vika in tvätt. Allt för att komma på banan igen.

 

Här kommer lite söta bilder på Belle.

Puss och kram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats