Tiingelinn – Linn Andersson

Nytt år, nytt hår, nya mål

Hej finisar!

Hoppas allt är bra mer er!

Med mig är det i ärlighetens namn helt okej bara. Jag känner att detta med nytt år är SÅ bra för mig.

Min liknelse är verkligen med ett äpple. I november/ december känns det som att äpplet börjat bli en äppelskrutt som är lite brun och såhär i början ett nytt år är det ett nytt fräscht äpple med glansigt skal som man verkligen vill ta en tugga i, istället för att dra sig.

Allt jobbigt som behövs tas tag i känns lättare 1 januari än 27 december av någon anledning.

 

Skrev ju mina nyårslöften igår och det är ju ganska breda löften som tex ” Ta hand om mig själv inifrån och åt.”

Började iaf med lite smoothie bowl, det är både nyttigt och bra för kroppen, något jag tycker är gott och så märke jag under 2023 att ” romantisera vardagen” är det bästa som finns. Det funkar verkligen för mig!

Jag har verkligen aldrig gillat hösten men i år lärde jag mig att uppskatta hösten genom att ” romantisera” den. Göra allt till en mysig grej. Jag köpte en så mysig pläd som jag har älskat och älskar att gosa ner mig under. Tände massor av ljus, skummade mjölk, gjorde egen chailatte, massor av sådant mys liksom.

Så jag tänker även att en estetiskt fin lite smoothie bowl känns mysigt och ” romantiserat” liksom.

 

Vad har jag tagit tag i nu då 2024? Jag har nytt fräscht hår, kommer lite bilder nedan, nya fräscha naglar och tro det eller ej men jag har varit iväg och tagit mig ett pass! Så ett steg närmare resmål, haha. När jag sagt att jag tagit ett pass så reagerade min mamma med ” vadå för pass” jag svarade ” ett pass” och hon förstod inte vad jag snackade om, ett jobb pass? gympass? allt detta lät ju mer ” orimligt” eftersom jag inte har ett sådant typ av jobb och aldrig tränar på det sättet, men ett passa att flyga med var liksom ännu mer osannolikt, haha. Samma med mina vänner, ingen förstod vad jag menade.

Hoppas motivationen håller i sig hela året och inte bara första veckan i januari, som folks gymkort.

 

 

Puss och kram på er

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats