Tiingelinn – Linn Andersson

Vändning

Hej finisar!

 

Hoppas allt är bra med er!

Med mig är det faktiskt ganska bra tack. Har verkligen haft en uppförsbacke som start på detta året vilket har varit sjukt påfrestande. Hade verkligen en så skön inställning att 2024 skulle bli en nystart och varit så positivt inställd men har verkligen haft det jobbigt.

Har helt ärligt gråtit nästan varje dag, det har varit så himla mycket, framförallt privat som har påverkat mig hårt. Det jag har lärt mig av detta är att faktiskt acceptera mina känslor, tillåta mig att få känna, att få må dåligt och belöna mig själv med små saker som gör att det känns lite lättare.

Har även börjat skriva i min tacksamhetsdagbok igen. Rekommenderar alla att göra det. Det är faktiskt otroligt givande, låter kanske dumt och fånigt men det är jättebra för ens mindset om man får in det som rutin.

Tror även mitt mående påverkats otroligt positivt av vädret. Bara lite solstrålar på ansiktet gör ju att man mår bättre, hoppas verkligen att denna hemska kyla inte kommer tillbaka, kan gärna ta vår nu direkt.

Har kommit fram till att mitt mående påverkas jättemycket av :

1. Relationer med människor ( är jag osams med någon suger det energi, olyckligt kär, irriterad på någons beteende etc)
2.Vädret ( påverkar mer än jag nog fattat själv)
3. Årstider ( hänger väl ihop lite med vädret, men alltså vintern är det värsta!
4. Hur jag ser ut. Låter kanske jätteytligt men känner jag mig fin mår jag verkligen bättre. Dvs fin i håret, kanske nyrakade ben, gärna lite brun, fina matchande underkläder, även fast bara jag ser dem, fina kläder.. etc. Handlar verkligen om att känna sig fin för sig själv.
5. Regelbundna måltider, detta säger sig kanske självt.
6. Sömn. Har börjat sova mycket mycket mer senaste och det behövs! Har 0 sömnsvårigheter MEN kan jobba alldeles försent ibland.
7. Arbetslivet. Om jobbet går bra boostar det hela mig, och tvärt om.
8. Hemmet. Rent städat hem ger mig lugn, stökigt smutsigt hem gör mig så stressad att jag knappt vet vad.
9: Skärmtid. Jag jobbar ju via telefon och dator och har därför väldig hög skärmtid. Nu försöker jag att hitta på saker mellan när jag jobbar. Tex ta små pauser och gå ut 10 minuter bara på en promenad eller liknade och det ger så så så mycket.
10. Sortera tankar. Man kan ju inte bestämma vad man tänker, men försöka lägga fokus på bra tankar och låta de andra få komma, men helst passera lika snabbt, lättare sagt än gjort dock.

En av mina absolut störa styrkor tror jag är att jag är väldigt, väldigt väldigt positiv. Nu hoppas jag på en riktigt bra februari.

 

Puss och kram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats