Tiingelinn – Linn Andersson

Sportlovs aktivitet – Barnspa på Loka brunn

 

Reklam för Loka Brunn

En Minnesvärd Spa-dag med Barn på Loka Brunn

Som ensam mamma till tre barn i olika åldrar är det ibland en riktig utmaning att hitta egetid för varje barn.  Tindra som är äldst ” kräver ” minst men är minst lika viktig.  För mig är det så viktigt att ge egentid till henne där hon är helt ensam i fokus.  En dag på Loka Brunn visade sig vara den perfekta aktiviteten för oss. Vi tog en paus från vardagens stress och begav oss till detta idylliska spa, bara en timmes bilresa från Örebro.

Vid ankomsten välkomnades vi av en avslappnad atmosfär och vackra omgivningar som genast satte tonen för en avkopplande dag. Loka Brunn är ett favorit ställe för mig att njuta av egen tid på, men var otroligt mysigt att ha med sig Tindra dit. Visste ni att de har speciella tider du får ta med dig ditt barn dit på? Så mysigt tycker jag.

Vi startade dagen med lite frukt och bad, älskar deras utbud där även de små är i fokus nu under sportlovet och deras barn tider, mer om det kan ni läsa på hemsidan. Tindra älskade de speciella behandlingarna för barn och kände sig verkligen ompysslad. Så spännande tyckte hon. Vi hade så himla mysigt, badade i de olika poolerna och Tindra vågade sig till och mer ner i den iskalla poolen, mamman däremot fegade ur, haha.

Vi lyxade med lite fruktfat med fika, färska frukter och läckra smoothies. Att sitta tillsammans och njuta av dessa delikatesser var en riktig höjdpunkt. Vi gillar verkligen samma sak jag och Tindra. Maten på Loka Brunn imponerade verkligen, och deras meny erbjuder något för både vuxna och barn, vilket gjorde det till en perfekt utflykt för hela familjen.

Det är sällan man hittar sådana pärlor som Loka Brunn, och det var verkligen en mysig aktivitet för oss som jag kan tipsa er att åka på under sportlovet. Att kunna kombinera avkoppling och kvalitetstid med mitt barn gjorde denna dag ovärderlig. Jag kan varmt rekommendera Loka Brunn för alla föräldrar som söker en paus från vardagens stress och önskar skapa minnesvärda stunder med sina barn.

Så nästa gång du behöver en dos av lugn och ro, överväg en dag på Loka Brunn – en pärla som erbjuder både avslappning och glädje för hela familjen

.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats