Tiingelinn – Linn Andersson

Vabba

Hej finisar!

 

Hoppas allt är bra med er!

Igår blev det vabb för lilla Belle som var hängig med feber så vi hade en mysdag hemma hela dagen hon och jag. Var ändå ganska mysigt även fast jag hade endel jag hade behövt göra.

Tindra gick på sin aktivitet med kyrkan och kom hem och hade pysslat massor, hon var så nöjd min lilla pysseltjej.

Lagade lite fisksoppa till kvällsmat som är så himla gott och när tjejerna sov blev det lite ostar i sängen, haha.

Är även överlycklig för fick hem mitt paket med en så söt topp jag velat i över ett år från intimisimi. Så himla kul, älskar verkligen vinted där jag fick tag på den toppen. Brukar även sälja saker på vinted. Vill ni köpa av mig så hittar ni min shop HÄR. 

Rensade i mitt skafferi och insåg att jag hade 7 st chokladkakor med vitchoklad hemma, helt rimligt eller hur? Eller inte, haha. Varför samlar man så lätt på sig saker? Är ni sådana eller är det bara jag?

Just det, har fått upp ögonen för att kanske börja träna!? Detta kommer från en tjej som aldrig tränat i hela sitt liv. Känns ändå som en väldigt bra grej för sin hälsa tänker jag. Är så klen och borde ta mer väl hand om min kropp. Men frågan är hur man börjar. Jag avskyr att göra saker jag är dålig på. Bara tanken att gå till ett gym ger mig ångest. Vi får se hur det blir med den saken, haha,

Puss och kram

 

 

 

Min last I livet

Hur fin?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats