Tiingelinn – Linn Andersson

En mysig helg med mina minsta tjejer

Hej finisar!

 

Hoppas att allt är bra med er!

I helgen var det egentligen min barnlediga helg men jag åkte hem och umgicks med mins två minsta tjejer hela helgen istället. Otroligt mysigt, älskar när man får till sånt, blir som ett extra litet guldkorn då och då.

Vi hade verkligen så mysigt, tjejerna var så gulliga mot varandra, vi hälsade på min mamma och pysslade, hälsade på min mormor två gånger och läste massor av böcker, lekte på deras rum, eller ja, barnen lekte och jag städade, haha.

Riktig, lugn myshelg. Hade velat ha helg lite till känner jag. Jag ska se om jag kan börja vara mammaledig en dag i veckan igen. Eller ja, en dag varannan vecka då jag har tjejerna. Vara hemma en extra dag och mysa med dem och så hämtar vi Tindra klockan 13 när skolan slutar och kanske hittar på något. Det är en fördel med mitt jobb, att det ofta är lite flexibelt så jag kan jobba extra mycket när tjejerna har pappa-vecka.

Man får faktiskt försöka se fördelarna med varannan vecka livet. Att man kan ladda upp och ta hand om sig själv när barnen är hos pappa och ge allt när dem är hos mig.

På tal om det så gjorde jag en liten vlogg från i helgen på instagram och har fått så fin respons på att jag och Simon umgicks tillsammans med barnen. Är väldigt glad för det, tack fina ni. Ännu mer glad för den fina relationen vi har.

Här kommer lite bilder ifrån helgen:

 

 

Puss och kram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats