Tiingelinn – Linn Andersson

Mina tankar kring fler barn

Hej finisar!

 

En av de absolut mest ställda frågorna är om jag vill ha fler barn. Det korta svaret på det är JA.

Jag har så länge jag kan minnas drömt om att bli mamma, och det blev jag ju också, 19 år fyllda, och stod där som 24 åring med 3 underbara döttrar.

Som många av er känner till så har inte vägen varit spikrak för mig när det gäller mina relationer. Jag kommer aldrig nånsin ångra någonting. Mina barn är det bästa som hänt mig. Jag må ha varit ung, lite naiv och att saker gått fort, MEN jag har gjort det som känts rätt i stunden och rätt blev det ju eftersom mina fina tjejer finns till.

Nu är jag 26 år och har ett annat tänk. Jag vill verkligen ha fler barn men i framtiden. Är fortfarande ung, vill fokusera på mina fina tjejer jag redan har nu, på jobb och eventuellt börja studera, vem vet. Det känns kanske inte jätte aktuellt men ändå en tanke som slagit mig.

För fler barn vill jag känna någon form av säkerhet. Har faktiskt aldrig varit gift men det är något jag verkligen drömmer om. Därför tänker jag att jag gärna gifter mig innan det kommer ett barn till världen. Tycker det är en rimlig tanke ändå. Vill att det ska vara så stabilt och säkert det bara kan bli. Livet händer, det finns aldrig garantier men enligt statstik så ökar ens odds ju äldre man blir också.

Men som svar på frågan, ja, jag vill hemskt gärna ha fler barn.

 

  

Puss och kram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats