Tiingelinn – Linn Andersson

Spanien 2024

Hej finisar!

Här kommer lite bilder ifrån Spanien jag gärna vill dela med mig av och spara som minne.

Det var en helt fantastik resa och jag är så oerhört glad tacksam och lycklig på så många vis.

Jag förstår att det för många inte är väldens grej att jag varit på semester en vecka men för mig är det verkligen det. Dels för att jag inte varit utomlands på 10 år. Förstår ni att jag var 16 år senast. Ett barn. Då reste jag liksom med min familj och nu 10 år senare har jag bildat egen familj och är vuxen, så himla sjukt. Undrar så hur mitt liv kommer se ut om 10 år till.

Sedan är det helt otroligt hur fina vänner jag skaffat mig i vuxen ålder. Jag följde med till Johns föräldrars semesterbostad, bara det liksom. För 5 år sedan kände vi inte varandra och nu reser vi ihop och de tar med mig på semester. Vi har blivit så nära vänner och dessa männen ställer upp för mig på en nivå som jag tror är väldigt, väldigt sällsynt. Känner mig lite som en lillasyster ibland.

VARJE GÅNG jag är ledsen, då menar jag varje gång, om det så är samma kille som fått mig att grina 50 gånger så ställer de upp och lyssnar. Även när det kommer till jobbet pushar de mig i rätt riktning och lika så med vad det nu må tänkas handla om.

Denna typen av vänner växer inte på träd. Trots att vi är så oerhört olika på många vis har vi ändå så mycket gemensamt.

Jag skulle till och med vilja påstå att John och Johan har bidragit mycket till min personliga utveckling jag gjort senaste tiden, och fortfarande gör.

Vi har dessutom så oerhört kul tillsammans. Tröttnar aldrig på att umgås med dem.

Här kommer bilder från resan;

Johan har även agerat fotograf åt mig, haha. 

Himlen var så vacker om kvällarna.

Fina tjejerna

Puss och kram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Marie

    Det märks på dig att du vuxit och visst är det fint med nya vänner. Jag träffa min bästa vän för 12 år sedan och då var jag 48, vi reser runt i vården och har så kul tillsammans. Vi finns för varandra alltid. ❤️❤️❤️

stats