Tiingelinn – Linn Andersson

Kaos tågresa

Hej finisar!

Hoppas allt är bra med er.

Igår startade jag dagen med en dusch och lite städning, sedan spelade jag in lite samarbete med Johan och John innan det var dags för lunch på Dirty Coco Fridhemsplan.

Mina vänner har släppt en egen frukost meny där då den restaurangen jag öppet från 08 på morgonen. Perfekt ju! Så mysigt!

Det blev lite pannkakor med jordgubbar som Miriam valt ut, toast med avokado och massor av annat gott. Till det, en vanilj islatte. Mums!

Mysigt att även träffa lite tjejkompisar och bransch kollegor.

Sedan köpte jag en fin blombukett som tack för att jag och Peter fått följa med till Spanien till Johns föräldrar och träffade dem en stund.

Sedan bestämde jag mig för att åka hem till Örebro. Det bara kändes rätt. Har saknat barnen extra mycket på senaste och känt mig ledsen utan dem. Alla tre. De är verkligen meningen med mitt liv.

Tågresan var dock ingen höjdare. Fastnade i Nykvarn en timme och när jag lurade mig framåt började jag blöda näsblod. Från verkligen ingenstans.

Tog upp en tröja ur väskan som jag ska försöka behandla och se om jag får rent. Sedan kom en gullig tjej med papper till mig. När det lugnade sig hade jag en liten tuss i näsan bara. Kan säga att det kändes som att alla glodde på mig.

Väl hemma träffade jag direkt Simon och Belle och gosade massor med Belle. Hon var så himla gullig och kastades sig i min famn.

Återigen, barnen är meningen med livet.

Här kommer lite bilder ifrån dagen.

Miriams pannkakor
Avokado toast
Favorit från gamla menyn
Så vackert
Så vacker bukett som jag köpte till Johns föräldrar. Plockade ut blommorna själv från kylen. Hur mysigt och personligt.
Här kändes livet som ett skämt.
Här insåg man att det var värt allt!
Hon var så gosig! Mammas älskling.
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats