Tiingelinn – Linn Andersson

Gravid vecka 15

Hej finisar!

Alltså dagarna går alldeles för fort tycker jag! Veckorna med! Var nyss i vecka 12 och nu är jag redan i vecka 16 snart 17, haha! Hann aldrig lägga upp inlägget från vecka 15 ( 15+0 till 15+6) Så här m´kommer det!

 

Mående: 

Jag har mått väldigt bra, inget mer illamående, verkar som det försvunnit och ingen är gladare än mig! Däremot är jag otroligt trött och blir lättare andfådd!

Denna veckan var vi ju i Branäs och jag orkade inte åka lika mycket skidor som vanligt! Fick även flera blodtrycksfall när jag var för varmt klädd. Tex ytterkläder inomhus när man väntade på någon osv. Var nära på att svimma många gånger.

Cravings : 

Fortfarande multivitaminjuice och is! Kivi har varit en favorit med!

Humör :

Det har varit väldigt bra, men har fortfarande massor av konstiga drömmar hela tiden! Även börjat ha svårt att sova.

Aptit : 

Den har varit väldigt bra, blev extra hungrig när jag ansträngde mig och åkte skidor!

Magkänslan:

Magkänslan denna vecka ändrade sig till att jag trodde att det var en flicka. ( Det vet vi ju nu att det är) Vet inte varför jag ändrade mig. Men hade iaf rätt. Dock trodde jag kille fram till vecka 15 ( veckan innan vi fick veta) .

Bebisens utveckling:

Fostret är nu ca 14 cm långt . Det rör sig massor i livmodern, rullar runt, sparkar osv. Jag kände första rörelsen i denna veckan! På min 22 års dag som var på lördagen så typ sista dagen av vecka 15 men så himla coolt! Denna veckan börjar bebisen även få naglar.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats