Tiingelinn – Linn Andersson

Steam hotel med en underbar vän!

Hej finisar!

Igår kom jag hem från en supermysig natt söndag till måndag på Steam hotel i Västerås med min gamla bästis Amanda! En av mina närmaste vänner jag känt i 9 år nu!

Vi åkte först och gick på Erikslunds köpcenter! Köpte massor med kanin grejor på TGR butiken! Wow! Är ju snart påsk så fanns hur mycket som helst, jättebilligt! Skriv en kommentar om ni vill se grejorna jag köpte! Passade på inför kalas i september när hon fyller 3, haha! Man ska var ute i god tid!

Sedan åt vi på en jättegod restaurang med världens gulligaste personal! Var ett café på övervåningen med sallad, taco och bakad potatis, alltså Såå gott! Hon i kassan sa till mig att jag var den vackraste gravida kvinna hon träffat! Gick rakt in i hjärtat! Gud blev så himla glad för känner mig så ful till och från!

Sedan shoppade vi lite till och avslutade med en varsin juice, Såå gott! Älskar juice!

Efter det åkte vi till Steam hotel. Amanda fick köra både dit och hem för hennes bil är manuell. Jag har ju tagit manuellt körkort men sedan jag gick på körskolan har jag inte kört en manuell bil en enda gång då vår är automat så blev super nojig! MEN måste verkligen låna någons manuella, kanske kan byta en vecka med brorsan eller nått, för vill liksom inte pappa det när jag betalat såå mycket pengar och kämpat för manuellt körkort!

Hur som helst! Hotellet, wow! Västerås ligger ju så nära Örebro med! Var galet fint och spat var super fint. Dock var det lite väl mycket folk inne på spat kände jag! Men så, så, så fint! Nöjt till 100% där med en underbar vän med mig! Vi köpte en varsin drink, samma fast min var alkoholfri såklart, hehe! Sedan köpte vi ett fruktfat och till det fick man salt att doppa frukten i, så annorlunda men det var verkligen gott! Ny smakupplevelse med frukt, alltid kul! Har ju sånt rosa Himalaya salt hemma så måste prova hemma igen!

Efter det hade vi en supermysig kväll med massor av tjejsnack!

På morgonen så avnöt vi hotellfrukost och kan med handen på hjärtat säga att av alla hotell jag varit på är detta den bästa frukosten, WOW! Den var magisk! Det fanns så mycket småsaker som inte brukar finnas, kladkakemuffins, krossad ore som vi hade i vår yoghurt, hehe, prinsesstårta, äppelpaj, allt! Även jättegod färskjuice i både äpple och apelsin, smoothies osv!

Dessutom kom de och gick runt och delade ut andra saker som inte fanns på buffén! Fick tex snittar, hemmagjorda chokladpraliner och så kom de med smoothie i vinglas och en bricka med frukt och godis, wow wow wow! Rekommenderar Steam hotel!

Supermysigt att komma iväg med Amanda! En vän för livet!

 

Här kommer lite bilder från resan! Ser ni hur magiskt! Muums!Lilla magen, hehe!

Puss och kram !

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats