Tiingelinn – Linn Andersson

Frågestund mars 2020

Hej finisar!

Här kommer en frågestund med svar på era frågor ni ställt på Instagram!

Hur trivs du med Gabbes familj? 

Otroligt, otroligt bra! jag och hans mamma har byggt en otroligt stark relation på så pass kort tid ändå. Känns helt fantastiskt. Tycker om alla i hans familj men är hans mamma vi träffar oftast och som hör av sig mest och så. Men i helgen tänkte vi bjuda hem hans fina lillasyster, en så fin familj verkligen.

När vill ni gifta er?

Oj, jag vet inte. Jag har en stor dröm om att gifta mig och ha ett riktigt prinsessbröllop. Just nu är det inte på kartan. Nu är fokus på lillasyster som ska komma. Bröllop blir i framtiden. Kostar mycket pengar och hus ligger före på priolistan så skulle gissa på om minst 5 år om inte mer. Dock vore det såklart fint med ett frieri och en förlovningsring så länge, men känner ingen stress alls. Vi är unga och har inte ens varit tillsammans ett år än.

Vad heter ni i mellannamn?

Jag heter Sandra Linn Andersson. Heter Sandra i förnamn men har Linn som tilltalsnamn så Linn är egentligen mitt ” mellannamn” . Gabbe heter Olof, tänker bara på snögubben i frost, hehe. Tindra heter Tindra, Olivia, Fanny. Olivia efter hennes pappas syster och Fanny efter min.

Ge alla tips mot gravid illamående!

Åh har gjort ett blogginlägg om det. Kom till det HÄR. 

Vad tror du bebisen kommer väga vid födseln och vid vilken vecka tror du hon kommer komma?

Alltså så himla svårt. Jag tror att hon kommer komma antingen på BF 11 juli bara för att det är min lillebrors 20 års dag. Annars BF+1 som är Gabriels 23 årsdag. Om inte det tror jag hon kommer komma tidigare. Mitt vatten gick i vecka 37+4 och då är Tindra född, så tror annars hon kommer komma tidigare.

Tror det blir en till liten bebis på max 3000g ! Tindra räknades som 20% mindre i magen.

Vad gick du för linje på gymnasiet?

Denna har jag svarat på många gånger, gick estet musik med sång som inrikting.

Väljer du samarbeten med omsorg?

Ja verkligen! Tackar nej till så mycket! Casinon, sexleksaker, operationer, fillers osv. Dessa saker är lätta att tacka nej till då det inte är något jag själv använder eller vill använda. Tycker dock inte man ska döma andra för hårt över vad de väljer att jobba med.

Men tackar nej till mycket annat också! Ofta pga för lågt arvode ( lön) men även för produkterna inte känns helt 100%. Finns faktiskt några få samarbeten under min ” karriär” som influenser jag ångrar. De gör liksom lite ont av bara tanken att jag utfört dessa, men nu väljer jag verkligen noga!

Matsmart ÄLSKAR jag, även Hello fresh, sedan Jollyroom och andra butiker med barngrejor! Vet att ni uppskattar det med. En rabattkod på en butik som har något man ändå skulle köpa är ju guld värt tex.

Tjänar du 25.000 eller mer för en bild på Instagram, hur rik är du?

Nej, nej, nej! Verkligen inte! I Wish! Skulle jag tjäna så mycket skulle jag göra max 2 samarbeten per månad och då få ut 25.000 kr. ( Hälften går ju till skatt och moms) så skulle jag fakturera 50.000 skulle jag få ut 25.000. Min lön varierar men är verkligen inte rik. Tycker dock jag har en bra inkomst, särskilt för min ålder men är inga 200.000 i månaden jag plockar ut, långt ifrån!

Kommer Gabriel från Örebro?

Ja han är uppvuxen här! Är jag som kommer från ” landet”.

Vilken vagn ska ni köpa? 

Det svarar vi bland annat på här i vår youtube video. Klicka här för att kika!

Vill ni ha husdjur?

Ja i framtiden. Gabbe vill sjukt gärna. Men finns en väldigt grov allergi mot pälsdjur i hans släkt så därför vill jag vänta tills vi vet om bebis kommer ärva det. Är inte kul att skaffa djur och sedan göra sig av med. Blir även mycket med 2 barn, man blir rätt låst med djur och jag vill bo i hus först. Men i framtiden så JA!

Hur funkar det med föräldrar penning som influenser? 

På samma sätt som ett vanligt jobb, den grundar sig på inkomst. Dock har jag knappt plockat ut något då jag kunnat jobba när Tindra sov och så vidare. Men ska börja plocka ut massor så de inte brinner inne. Samma regler som för alla andra, man jobbar inte de dagarna men tar ut.

Hur gör du för att inte vara orolig för att barnet ska dö?

Alltså denna fråga känns bara jobbig. En viss oro finns alltid men den största risken försvinner efter vecka 12. Jag känner rörelser varje dag och det finns inte så mycket man kan göra mer än att leva sunt, inte röka, dricka alkohol, äta ostar osv. Så försöker att bara njuta. Har inte riktigt tid att tänka så heller, har en vild 2,5 åring att fokusera på.

Vad tycker du om folk som röker/ dricker som gravida?

Alltså ja, det provocerar mig lite ska jag erkänna. Jag känner typ att när man ska bli mamma får man ta sitt ansvar. Tycker det är sjukt hur man kan vilja utsätta sitt barn för något som verkligen finns bevisat kan skada barnet.

Vad är dina största framtidsdrömmar, måla upp hela din drömvärld!

Oj, gud de har ändrats så under åren. För några år sedan var det att bo i en lyxvilla. Nu är det mer att bo i ett hus som vi helst byggt själva, vill ha en stor trädgård med massor av fruktträd, bär, grönsaksland osv. Gärna en pool, hehe. Ha underbara grannar barnen kan springa över och leka med, umgås med vänner, familj, bara njuta av livet. Kanske våga resa utomlands igen. Vill gärna gå en florist utbildning med.

 

Här nedan kommer 2 favoritbilder på mig och min tjej på utsidan och på insidan. Kläderna är från Me and I!

 

 

 

Puss och kram på er!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sassa

    Verkar som att du tycker det är ”finare” att få pyttesmå bebisar, stämmer det? Även ofta du skriver att äntligen har Tindra vuxit in i den och den storleken. Att du vill att hon ska vara väldigt liten. Att du gissar att Juvelia blir miniliten och vill köpa prematurkläder. Barnen har ju olika pappor så det kanske kommer en bjässebebis istället

  2. Lisa

    Funderade över det där med vikt på bebis. 2 800 g i vecka 37+4 är ju inte jättelite? Dom räknar väl en ungefärlig viktuppgång på 200g/vecka vilket skulle ha inneburit ca. 3 300 g vid bf? Vår tjej är i och för sig född i vecka 39+1. Hon vägde 3 300 g och då tyckte de att hon var ganska stor. Haha.
    Och vad beträffar vikt på syskon så känns det också ganska svårt att uppskatta. Vänner till oss gick 3 dagar över tiden med sin första dotter som alltså föddes i vecka 40+3 och vägde 2 930 g. Lillasyster, också född i vecka 40+3 vägde närmare 3 600 g.

    1. Linn Andersson

      Hej!
      Jag fick göra TUL pga att hon var 20% mindre i magen. Och skriver ju bara gissningar. Är ju omöjligt att veta, haha

      1. Linda

        Även läkare gör gissningar när det gäller TUL.. Ha ha, min bebis beräknades väga 3700 g vid födseln, han vägde 4660 g. Ändå gjorde två läkare ultraljud och båda hade fel. 🙂 Så man får ta TUL med en nypa salt. Detta var mitt femte barn, och jag kände mig verkligen jättestor, men bebis var sååå normalstor under alla ultraljud samt att BM kände på min mage och sa att denna bebis var minsann inte lika stor. Fast jag hade en annan känsla.

        1. Linn Andersson

          Åh spännande! Ja men visst är det så, jag gissade bara, hehe. Kanske blir en stor tjej denhär gången Kram

stats