Tiingelinn – Linn Andersson

Smultrongården och Stadsparken

Hej finisar!

Igår morse gick jag upp vid 7 för att göra mig redo för frukost-event på Smultrongården!

Vi har ju haft influenser- frukostar med Almi 1 gång i månaden på en fredag och detta var avslutningen för sommaren. Har haft uppehåll nu ett tag på grund av Corona men så kunde vi ha den ute i sommar-solen hos Smultrongården! Så kul!

Vi alla satt utomhus, utspritt vid olika bord. Helt perfekt ju! Vi diskuterade mycket inom egenföretagande och planer inför hösten! KUL! Kommer förmodligen bli ett nytt företagsevent som vi hade i vintras i höst om situationen tillåter. Hoppas, så himla bra och lärorikt. Man kopplas ihop med kunder vilket är otroligt KUL!

Fick även träffa min saknade Therese igår. Var verkligen inte igår!

Frukosten var med helt magisk! Kommer helt klart åka till Smultrongården mer i sommar. Perfekt att träffa människor utomhus, sitta avskiljt vid ett bord och kunna fika/ avnjuta en så otroligt god räkmacka till lunch kanske och njuta av lite sol! ÄLSKAR!

 

Efter frukosten åkte vi till stadsparken och träffade min mormor och morfar som hade med sig massor med fika! Så gott! Åt jättemycket där med såklart! Gravid magen har plats, haha!

Var otroligt varmt och vi hade verkligen en härlig dag ute i solen!

Igår kväll var jag så trött! Gabbe spelade hela kvällen och jag låg i sängen och orkade inte en kolla serier, haha. Så trött var jag, men kunde inte sova med den stora magen i vägen. Tillslut låg jag och drömde mig bord på hemmet! Älskar att kolla på dyra lyxvillor, vet inte varför men är kul att bara titta. Tänker alltid ” Fy vad jobbigt att städa” för att sluta drömma mig bort, hehe. Men har man råd med sådana hus har man nog räd med städhjälp/ robotdammsugare haha!

Nu ska jag åka iväg och hämta syrrans paket som levererats till helt fel ombud! Hon fyllde 18 år 28:onde maj så vi ska dit på kalas idag!

Gänget! Almi poppar alkoholfritt bubbel! ÄLSKAR det så gott. Hur fint?Mysigaste stället!Liksom kolla vad vi blev bjudna på! Menyn! Där har ni även deras instagram @smultrongarden om ni vill gå in och följa! Perfekt utflyktsmål i sommar! Blev kär i dessa glas och karaff från Olsson Jensen som de sålde! En bild på mig och Viktoria som driver bloggen matplatsen! Glad Tindris som skulle få fika!Hålla mamma i handen! 

Hur busig tjej i lekparken?

 

Puss och kram !

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. Linn Andersson

      Nej okej? Det är därför vi bar umgås med folk utomhus med avstånd? Snälla Amelie! Försvinn. Dt enda du gör är att skriva skit på min blogg, ingen gillar ditt beteende usch! Du bad om ursäkt en gång och jag hyllade dig för det.

stats