Tiingelinn – Linn Andersson

Smultrongården med Tindra och Annelie

Hej finisar!

Puuh pustar i värmen! Gud vad varmt det är! Kokar snart bort! Gabbe ville ta en promenad men jag klarar inte av värmen. Ligger naken med bara trosor inne i sängen och kokar bort. Så himla himla trött med! Har dessutom sammandragningar i vanlig ordning, puhh snälla kom ut lilla tjej!

Idag har jag och Tindra varit på Smultrongården med Annelie, Gabbes mamma! Vi åkte vid 11 så det inte skulle vara allt för varmt men har varit 30 grader hela dagen. Vi satt och torkade oss med servetter i ansiktet, haha.

Annelie bjöd oss på lunch! Super gott med räkmacka som var fantastiskt god! Smultrongårdens är de godaste jag vet, är riven parmesan på och alltså MUMS, så goda! Tindra var med super nöjd med plättar som hon smakade upp snabbt!

Så mysigt där ute.

Efteråt åkte vi till Dollarstore och shoppade, haha! Både jag och Annelie hittade massa fynd, typ tvättmedel och sånt kul, haha! Älskar dollarstore. Är verkligen knäpp som njuter av att köpa billiga disktrasor, tvättmedel, tandkräm osv. Men älskar att köpa på mig och ha hemma! Städskåpet får aldrig bli tomt! Punkt!

Nu ikväll har jag bara legat i sängen och hoppats på bebis av att jag vilar men hon ger inte ett enda tecken. Blir mer och mer deppig men försöker hålla mig glad då jag läst att förlossningen sätter igång av lyckohormoner! Isf kommer jag nog gå långt över tiden.

Här kommer bilder från dagen.

Tindris tyckte det var kul att kolla på hästarna.Kunde inte vänta på besticken innan hon högg in, haha!

MUMSKolla vilken räkmacka! Så god! Min mamma har exakt dessa tallrikar så fina!Vilade lite ute i skuggan!Har båda dessa kokböcker hemma! Mina favoriter. Gör alltid mina pajer från deras recept blir så goda!Blev lite kär i denna kruka att ha någon fin grön växt i!

 

Puss och kram !

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jenny

    Tycker så synd om dig nu när det är så varmt också! Du är en krigare!! Snart är hon här ❤️
    Kram och tack för en bra blogg

  2. Malin

    Hej Linn,
    Du är så duktig som kämpar på med allt, trots att du är höggravid med ont i denna värme! Du nämnde lyckohormoner i inlägget, och jag tänkte bara berätta min erfarenhet i koppling till det. Jag födde min son för cirka 16 månader sen, och jag gick över tiden 5 dagar. Det som jag tror gjorde att förlossningen startade när den gjorde var att jag dagarna innan umgicks nära med min man. Innan dess så hade han jobbat och jag hade ont och kände mig så ensam. Det var en så stor skillnad i mitt mående när han tog ledigt från jobbet (från dagen jag var beräknad) och umgicks konstant med mig istället. Vad jag förstår så är trygghetshormonet (det som utsöndras när man känner sig trygg), oxytocin, samma hormon som är involverat i själva förlossningen och värkarna. Jag tror att jag fick en oxytocin-boost av att vara nära min man i några dagar och känna mig trygg. Och att den boosten startade värkar och förlossning.

    Jag menar absolut inte att Gabriel ska ta ledigt från jobbet eller så! Jag ville bara bidra med min erfarenhet ifall det skulle kunna hjälpa dig. Kom på nu när jag skrivit allt att du antagligen har koll på detta redan, men men.

    Lycka till med allt!

stats