Tiingelinn – Linn Andersson

Mysdagar med tjejernas mormor

Hej finisar!

Uppdaterar bloggen nu när jag egentligen borde lägga min tid på att sova! Men vill uppdatera er och inte ha tomma glapp från Juvelias och Tindras första tid tillsammans!

Senaste dagarna har vi varit ute i Frövi hos tjejernas mormor! Går så bra att åka bil! Båda mina tjejer älskar det, och tycks somna i bilen, hehe. Tindra har blivit envis och vill vara med och bestämma musik så vi har lyssnat på ” Hej hej minihopp” ” Super katten Jansson” ” Hjärtat slår upp sin dörr” osv .

Är så himla skönt och mysigt att vara hos mamma! Vi har ätit så goda maträtter! Hon gör så fina upplägg med! Känns som på restaurang! Är så inspirerad att laga mat själv nu. Vill bara iväg till affären och handla nu men tänkte vänta tills Gabbe slutar så åker jag själv utan att ta med båda barnen in helt i onödan nu i Corona tiderna som aldrig tycks ta slut…

 

Hur som helst Tindra är VÄRLDENS finaste 3 åring på alla sätt och vis! Gud vad hon gosar med Juvelia. Första hon gör när hon kommer in till min säng när hon vaknar på morgonen. är att fråga ” Mamma får jag klappa min lillasyster” Exakt de orden. Innan jag ens får min godmorgon kram!

När Juvelia är ledsen säger hon ofta ” Mamma jag tror hon vill komma till mig faktiskt” . Hon går och hämtar nappen, hennes gosedjur och säger att Juvelia är ” Sin bebis”. Hon är verkligen inte alls avundsjuk som hon var lite i början! Detta är ju trots allt bara 2:a veckan Tindra är med henne. Juvelia är 4 veckor ( en månad) men Tindra är ju varannan hos sin pappa.

 

Har ju som ni kanske förstår, eftersom jag är galen i barnkläder, köpt massor med matchande till dem! Tindra vill själv matcha med lillasyster så vi kör mycket på det, hehe! Newbie och livly är stora favoriter!

 

Vi har även hälsat på min farmor och farfar som äntligen fick träffa Juvelia. Så glad för det. Farmor blev med jätteglad! Min pappa kom också dit och vi fikade. Min farmor gör alltid så gott fika och mat! Vill veta exakt hur hon gör för inget smakar som hennes ska jag säga! Har alltid tyckt det sedan jag var liten. Hon hade nybakade bullar, alltså mums!

Sedan har Tindra varit massor med min mormor och morfar med. Cyklat med mormor var en favorit, det tjatar hon om, haha. Mormor hade gjort pannkakor och hemmagjord hallonsylt vi fick med oss hem med! Så bra att ha i frysen. Skulle Tindra få välja skulle hon äta vårt förråd med mormors pannkakor varje dag!

Här kommer bilder från dagarna!

Hur mysiga?Hemmagjord cesar sallad hos mamma! Så gott med picklade morötter! ÄLSKAR det! Måste göra hemma! Mamma och Sven hade picklade rödlök istället men mammas kräsna unge ( jag) gillar inte lök. Gosan! Bodyn är i storlek 44! Har 2 till bodys i den storleken med lapp kvar men hon har redan vuxit ur. Detta blev sista användningen. Hur go får man vara?

Just denhär nappen ÄLSKAR Juvelia. Hört från många jag känner att de är enda nappen deras barn tar. De är ganska dyra men måste vara något speciellt med dessa!

 

Kom till den här ( Adlink) Hemma hos farmor och farfar! Farmor körde in vagnen i lägenheten utan konstigheter. Bullarna, mums, skulle vilja sätta tänderna i en nu!Så fina blommor hos mamma! Denhär bilden tog hon när hon skulle fota mig och barnen… undra om hon tröttnat på att fota oss, haha!Blev en liten bild på oss alla i matchande kläderna i alla fall!

Min klänning är från nelly men mönstret var så lite flickornas mönster från newbie! Nästan identiskt! Gino till efterrätt, mums!Min cooling! Tips tips tips om denna bältesklämma!

Ni kan köpa det HÄR där har jag köpt min.

Gör så att Tindra inte kan krångla sig ur med armarna som hon annars alltid gör. Sedan är Tindra så nätt över axlarna så de åker alltid ner.Pasta rätt hos mamma! Mums! Mini gosan!

Gjorde samarbetet för stronger hos mamma! Vår vagn har några av er frågat om! Den heter stokke trails, finns in andra färger men älskar den rosa! Vi kan även sätta på vårt babyskydd utan adapter direkt på vagnen och liggdelen är sååå rymlig! Köpt hos Köp barnvagn. Här finns ett paket de satt ihop till värsta rabatterade priset med just de jag har!

Min favorit bild! HUUUR SÖT! Tindra la sig i babynestet självmant uten på mammas balkong och sa att vi skulle lägga Juvelia hos henne! Smälter för mina fina tjejer!

 

Puss och kram !

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats