Tiingelinn – Linn Andersson

Sushi, vänner och höstpromenad

Hej finisar!

Vilken mysig helg! I fredags så åkte lilla familjen hem till Moa och Eddie och hade myskväll! Vi beställde med oss sushi från allas älskade SOBI! Godaste Sushin i stan! Sedan skulle vi spela spel men det slutade med att vi hade för mycket att prata om så blev inget spel denna kväll. Men vi hade så trevligt, både jag och Gabbe, och förhoppningsvis våra vänner med. Juvelia låg och sov mellan oss i soffan, så himla gosigt!

Sedan på lördagen hjälpte vi Gabbes bror Max att flytta så vi var hos honom och deras syster Emilia var också där och hjälpte till och vi snackade en heldel. Lunchade även med dem på Moccadeli!

Sedan i söndags tog vi det väldigt lugnt hela dagen, det behövde jag. Vi tog en långpromenad, så himla skönt var det! Skulle behöva det flera dagar men ja, livet är till för att levas och inte för att vilas.

Idag kom Tindra hem igen, som jag längtat. Kommer bli VAB i veckan då hon är snorig. Hur pigg som helst men i Corona tider är det vad som gäller. Hemma vid minsta lilla förkylnings symtom.

Gabbe jobbar kvällsskift med vilket är så tråkigt. Svårt med att laga mat när man är själv med båda barnen. Nu sover Juvelia och Tindra tittar på Bamse här bredvid mig i soffan. När filmen är slut tänkte jag ta med mig båda barnen på en promenad i höst-vädret. Moa har alltså målat tavlorna över oss. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Rebecca

    Man får vila med. Jag har kört på i mitt liv och från ingenstans (dålig sömn, stress och mycket jobb) nu när barnen är 2 respektive 5 år sa kroppen ifrån. Ta vilodagar, livet runt omkring finns kvar. Ta hand om dig själv nu inte sen❤️
    Gabbe kan väl hjälpa dig laga mat innan jobbet? Eller så kanske han kan ta barnen så du kan göra mat innan han ska jobba.

stats