Tiingelinn – Linn Andersson

Juvelia 4 månader

Hej finisar!

 

Vad fort tiden går! Jag har alltid sagt att bebisar är sådär små och gosiga mellan 0-3 månader sedan blir de stora, haha! Nu är min Juvelia 4 månader. Går så himla fort!

 

Vi var på BVC på hennes 4 månaders dag faktiskt, bra timing och då vägde hon 5275 gram och var 57 cm lång. Hon är en liten plutt men det är bara Såå mysigt. Allting är bra med henne, inget är fel, hon har en egen kurva men är bara en liten tjej helt enkelt.

 

Är så stolt över henne och älskar henne mer och mer för vare dag. Hon har liksom börjat göra miner, skratta, ” prata” i form av att hon gör ljud, hon har ögonkontakt med oss hela tiden och allt går så bra.

 

Storlek 56 kör vi på än men kanske dags att prova 62 smart eftersom hon är 57 cm lång. 

Puss och kram på er

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna K

    Vad tiden går fort känns som om det va igår du berättade att ni skulle bli föräldrar 🙂 älskar o läsa din blogg

  2. Angelika

    Vi får väl se hur länge erat förhållande håller på tanken på att du skaffar barn med första bästa
    Kille så lär det väl inte vara så länge ??Håll igenom benen o skaffa inte mer barn är du snäll du är patetiskt människa!!!

    1. Linn Andersson

      Du är en patetisk människa som går in och kommenterar en person du uppenbarligen inte tycker oms blogg. Alla gör som de själva vill och känner för! Ha dina åsikter för dig själv. Kram

      1. Viktoria

        Precis alla gör som de vill, Om en tjej vill skaffa barn med en kille som hon känt i 3 månader då gör hon det. Det är ett fritt land. Om en tjej vill skaffa barn med en kille som hon bråkar mycket med, inte kommer överens med eller har några gemensamma Interessen med så gör hon det. Ja, antagligen kommer inte detta vara världens största kärlekshistoria. Attraktionen kommer ebba ut de närmaste åren och avslutet kommer vara ett faktum inom 5 år. Antagligen kommer de hinna skaffa ett till barn innnan dess..sen kommer tjejen sitta i sin hyreslägenhet med sina 3 barn, för ingen Bank kommer ge huslån till en ensamstående influencer (de ser inte det som en stadig inkomst). Även ifall killen stannar kvar så kommer det bli väldigt svårt med ett huslån (då det endast finns en stadig försörjare) Men detta är hennes beslut och hennes liv. Hon vill ha det så här.

          1. Viktoria

            Grattis till huset, vsste inte att ni redan hade sparat ihop handpenningen på 400 000-600 000 kr. Vilket är det lägsta ifall man vill ha ett ordentligt hus i 2-3 miljonersklassen. Sen måste Banken godkänna er som låntagare, vilket de aldrig kommer göra. Så jag antar att det är rätt kört för er.

          2. Elin

            Jobbar du på bank eller din patetiska fjant? Du som kommenterar sitter väl med skulder upp över öronen och måste googla dig fram till någon att avreagera dig på över nätet, i detta fall hamnade lotten på Linn och hennes familj. Stackare! Sök hjälp istället än ge dig på människor du inte känner!

          3. Viktoria

            Nej, jag jobbar inte på bank. Man kan ha dessa kunskaper ändå. Jag har heller inga stora skulder. Så du menar att jag ska söka hjälp för att jag tycker att det är helt galet och oansvarigt att skaffa barn så snabbt? Jag hoppas att förhållandet håller, för barnets skull. Men sånt vet man först efter 18-24 månader då första förälskelsefasen är över och ett visst ämne slutar att produceras i hjärnan. Först då vet man om det är äkta kärlek.

        1. Denize

          Så otroligt tråkigt att vissa människor har den synen på livet. Jag ska berätta en sak för dig. Jag är uppväxt med en mamma som gjort allting själv, var hos min så kallade pappa varannan helg tills jag var 12 år & själv fick bestämma vart jag skulle bo. Satte aldrig min fot i min pappas hem igen. Det är min mamma som uppfostrat mig i bland annat en hyresrätt, ensamstående med ett helt vanligt butiksjobb & ta mig fan att vi har klarat oss helt perfekt. Jag är den jag är idag pga min mamma & ingen annan & med handen på hjärtat kan jag säga att hon lyckades jävligt bra! ??
          Tack för mig!

    2. Elin

      Usch! Sådana som du bör inte vistas på nätet! Vilken elak kommentar!!!! Kanske avundsjukan som kommit ikapp dig? Stackare.

      1. Mimmi

        Jag brukar inte kommentera men vilken elak kommentar du skrev Angelika! Jag blir så less på såna hemska personer som dig. Skaffa dig ett liv istället för att hata på nätet. Om det är nån som är patetisk här så är det du! Usch för såna som du!

      2. Elin

        Jobbar du på bank eller din patetiska fjant? Du som kommenterar sitter väl med skulder upp över öronen och måste googla dig fram till någon att avreagera dig på över nätet, i detta fall hamnade lotten på Linn och hennes familj. Stackare! Sök hjälp istället än ge dig på människor du inte känner!

    3. Madeleine

      Onödigt! Du är patetisk som skriver så! Linn verkar vara en fantastisk kärleksfull person som älskar sina barn ❤

      1. Linn Andersson

        Tusen tusen tack! Ja man blir så ledsen, alla lever olika liv, och vi säger att jag bor med 3 barn i hyreslägenhet hela livet ensamstående so en kommenterade… är det fel? Gör det mig till en dålig mamma? Sitter föräldraskapet i om man lever med en partner, har mycket pengar eller bor i ett fint hus… Usch för såna knäppisar <3

    4. Mimmi

      Jag brukar inte kommentera men vilken elak kommentar du skrev Angelika! Jag blir så less på såna hemska personer som dig. Skaffa dig ett liv istället för att hata på nätet. Om det är nån som är patetisk här så är det du! Usch för såna som du!

    5. carina

      Angelika: usch vilken vidrig kommentar. Har du inte fått lära dig, att har man inget snäll att säga så ska man hålla tyst,och tyst här inne borde du förbli.

  3. Johanna

    Vad har nu for rutiner för juvelia? Har själv en dotter på 3 v . Såg att du o gabbe brukar ha mys på kvällen me film (tvspel i senaste vliggen) medan juvelia sov. Jag känner att håller jag inte uppe dotterm till vi ska sova så känns det som att hon kommer vakna direkt vi går o lägger oss. Detta medför att man sitter uppe med en rätt trött baby o då ofta grinig till man ska sova.

  4. ella

    Såg på din youtube kanal angånde skorv använd borago barnkräm istället den är väldigt bra och det går rätt fort, använde den t min son och den va sjukt bra och han tappade knappt håret när jag använde den, bvc rekommenderade den t mig 🙂 och om det kom tbx så började man bara smörja igen 🙂

  5. Tessie - trebarnsmamma ♡

    Så söt hon är!
    Tänk att det där kan vara så olika. Min första dotter var också en liten tjej. Det är hon nog fortfarande också, men när hon var bebis så märktes det så tydligt att hon var en mindre modell. Sen kom hennes lillasyster och vägde 1 kg mer redan vid födseln. Och så lillebror som kom i januari i år – han är störst av dem alla och väger lika mycket som sina storasystrar, redan vid 10 månaders ålder 🙂

  6. Amanda

    Hon är så fin! Min 7 åring samt min 2 åring vägde över 12 kg vid ett år, men min 14 månaders vägde bara 9.5 kg vid 1 år, samt var 79 cm lång. Han har ännu bara strl 74, så liten mini???

  7. Cecilia

    Vilken underbar bebis du har! Tycker om att lösa din blogg, du skriver så himla fint om båda dina flickor. Märks att du njuter av dem även när småbarnslivet är tufft.
    Ha det så bra!
    Kram till en fin mamma ?

stats