Tiingelinn – Linn Andersson

Tabu att visa sanningen

Hej finisar!

 

Här kommer en uppdatering gällande mig och Gabriel!

För någon dag sedan la jag upp en bild på mig och Gabriel från början av vårt förhållande och skrev ” Snälla låt mig känna det som vi kände då” . En textrad från en av Molly Sandens ( stort fan!!) låtar.

Jag vill börja med att skriva att det jag menade med texten var inte att jag vill känna mig nykär. Eller jo klart man kan sakna det också men det är ju något man bara upplever i början och jag älskade pirret men det som är bra med mig är att jag föredrar tryggheten man får längre in i ett förhållande. Vet att det är väldigt vanligt att man ” Tappar känslorna” och slutar vara kär när det nykära pirret försvinner.

Det jag menade var att jag vill känna den lyckan vi kände bara av att titta på varandra. Nu på senaste har vi typ blivit irriterade varje gång vi tittat på varandra istället.

När Gabriel är på jobbet sitter jag och längtar massor efter att han ska komma hem, men när vi är med varandra har vi varit rätt oense om allt.

 

Det jag verkligen reagerade på var att alla trodde att vi skulle göra slut nu. För att vi har lite motgångar. Inte så lite kanske det har varit jobbigt ett tag men vadå. Småbarnsåren är ju kämpiga. Jag insåg att det är så tabu lagt att dela med sig av att relationen int alltid är tipptopp. jag tycker ändå det är viktigt. Jag är säker på att det är fler än jag och Gabriel som sitter där ute och har det tufft till och från. Det enda man ser på sociala medier är att alla är sååå kära. Ingeting är jobbigt trots barn och bara massor med gulligull. Ibland kan det kanske vara skönt att se att alla inte alltid är sådär suuuperkära!

 

Det är de som är så konstigt, när man tycker några man följer på instagram är det mest perfekta gulliga paret, och så gör de slut och säger att de haft det dåligt länge. Men själv har man bara sett massor med söta bilder.

Jag kan stå för att vi haft det tufft ett tag. Men vi kämpar och jag ger inte upp för jag är himla kär i Gabriel.

 

Och en till liten grej, fick så många frågor om jag inte fick en present av honom när jag fyllde år, och jo det fick jag. Ett Mateus fat som var lång leverans tid på pga att de tillverkas i Portugal, men det visste jag om. Var så många som frågade efter förra inlägget med mina presenter. Tro inte alltid det värsta.

 

 

 

 

 

Puss och kram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Rebecca

    Om jag inte sagt något jag verkligen vill ha, har jag inte fått något i födelsedagspresent av min sambo. Och ändå vet jag att han älskar mig☺️Och Vi köper ju det vi vill ha själva för egna pengar. Oftast lagar vi en god middag eller köper hämtmat tillsammans när vi fyller år. Nu kanske det är mer barnanpassat än tidigare?. Det enda vi gör varje kväll är att vi säger att vi älskar varandra även om vi haft diskussion eller varit oense.
    Kämpa och vilja är det viktigaste från båda.❤️

  2. Amelie

    Se det kommer inte hålla…Har man väl blivit irritrrsd på varandra. Så är det svårt. Gabbe sliter. Långa dagar. Då kan du inte begära han ska ta hand om fig

    1. Linn Andersson

      Du är den mest korkade personen jag vet! Vad tror du jag gör då? Din kvinnosyn är hemsk och du har skrivit hat på min blogg i flera år. Skäms! Alla i kommentarerna tycker du är lika korkad som jag tycker. Usch!

  3. Emma

    Vi har varit tillsammans i 7 år och har två barn tillsammans. Nu med renovering av stort hus och en liten bebis som inte sover så har vi också bråkat en hel del och man är irriterad på varandra. Ena dagen (eller timmen) tänker man att men inte kommer stå ut med ett sånt förhållande och nästa dag känns allt toppen och man är jätte kär. Alla förhållanden går upp och ner. Så bra att du vågar dela med dig även in det som inte är bra. Och angående present från Gabbe att folk ska bry sig om det, hade det spelat någon roll om han inte köpt något. Jag och min man köper aldrig julklappar till varande längre och födelsedagspresent köper vi bara ibland. Om det inte är något särskilt man önskar sig känns det bara onödigt att köpa något bara för att.

  4. Tulpan

    Jag och min sambo har aldrig bråkat och då jobbar vi ändå tillsammans varje dag. Jag tar mycket hemma när han måste jobba över osv. Det känns som att du är mognare än Gabbe, så är det i vårt förhållande med och det är ju där man lätt går emot varandra eftersom man prioriterar olika.

  5. Lina

    Jag och min man har haft fruktansvärt tufft i lite mer än 1 år nu. Vi blev särbo och det har varit på tal om skilsmässa flera gånger. Och mycket pga vad han gjort mot mig. Men precis som du skriver så verkar det vara tabu att ha motgångar och därför är det väldigt få i vår närhet som vet om hur dåligt det varit och är mellan oss. Men trots alla motgångar så är vi snart en hel familj som bor under samma tak, och kanske kommer ett 3e barn 2021/2022 beroende på hur allt artar sig <3

  6. Lina

    Jag och min man har haft fruktansvärt tufft i lite mer än 1 år nu. Vi blev särbo och det har varit på tal om skilsmässa flera gånger. Och mycket pga vad han gjort mot mig. Men precis som du skriver så verkar det vara tabu att ha motgångar och därför är det väldigt få i vår närhet som vet om hur dåligt det varit och är mellan oss. Men trots alla motgångar så är vi snart en hel familj som bor under samma tak, och kanske kommer ett 3e barn 2021/2022 beroende på hur allt artar sig ❤

  7. Marie Bäckström

    Alltså söta fina ni Ni är sååå normala. Mitt i prick allt du skriver Sååå klok. Tänker ibland ju mer snuttedutt par skriver ju mer bråk har dom. ALLA BRÅKAR OCH TJORVAR. Orkar ni kämpa på Så ska du se att det vänder.Kram kram till er båda Fortsätt som du gör skriv dela med dej Och ge Gabbe oxå en kram. Du killar är inte alltid så lät????????????

  8. Therese

    Ett förhållande går i vågor. Jag och min sambo har vart tillsammans snart 8år och småbarns åren har vart tuffa å vi har bråkat massa men vi tar oss igenom det tillsammans och det blir bättre.

  9. Linda

    Du är inte ensam. Mitt förhållande är inte heller lätt , att ha småbarn är inte lätt, Att knappt få sova eller få egentid med varandra gör att man blir lätt irriterad. Men ni kommer förbi detta också 🙂 ❤️

  10. Therese

    Jättebra att du delar med dig.
    Jag och min kille har också haft riktigt tufft sen vi fick barn och har varit nära på att göra slut flera gånger men vi älskar varandra för mycket men nu efter årsskiftet så har det blivit bättre mellan oss?

  11. Lina

    Tycker det är så bra och modigt att du delar med dig av att det inte alltid är på topp! Är själv en ung (23) 2 barnsmamma och är bara glad att du delar med dig av att allt inte är perfekt för det är det absolut inte, alla har vi våra dalar och toppar i ett förhållande! Är en glädje att få följa dig och ert liv!

  12. Lina

    Tycker det är så bra och modigt att dela med sig av att det inte alltid på topp! Är själv en ung (23) 2 barnsmamma och är bara glad att du delar med dig av att allt inte är på topp i ett förhållande! Tack för det! ??

  13. Maria

    Tack för att du delar med dig.
    Det krävs mycket av än mitt i livet, stressen gör sitt med ibland
    Kram ta hand om er

    1. Pamela

      Så samt det du skriver. Allt kan gå lite upp och ner och det måste det få göra. Tänk på att genom att dela även dessa tankar är du bara en ännu mer äkta och genuin person. 🙂
      Kämpa på och se till att planera in så dater. Bestäm att ni tex ska ha date på måndag. Bestäm att ses i köket kl 19 till köpemat. Gott att dricka,
      Den som inte bestämt och överraskat med middag planerar film. Poppa popcorn och lek att ni är på bio 🙂
      I dessa tider får man datea på hemmaplan 🙂

    2. Marie "kicki"Bäckström

      Alltså söta fina ni Ni är sååå normala. Mitt i prick allt du skriver Sååå klok. Tänker ibland ju mer snuttedutt par skriver ju mer bråk har dom. ALLA BRÅKAR OCH TJORVAR. Orkar ni kämpa på Så ska du se att det vänder.Kram kram till er båda Fortsätt som du gör skriv dela med dej Och ge Gabbe oxå en kram. Du killar är inte alltid så lät????????????

    3. Marie Bäckström

      Alltså söta fina ni Ni är sååå normala. Mitt i prick allt du skriver Sååå klok. Tänker ibland ju mer snuttedutt par skriver ju mer bråk har dom. ALLA BRÅKAR OCH TJORVAR. Orkar ni kämpa på Så ska du se att det vänder.Kram kram till er båda Fortsätt som du gör skriv dela med dej Och ge Gabbe oxå en kram. Du killar är inte alltid så lät????????????

  14. Melanie persson

    Kanske beror på att gabbe ligger med fanny. ? varför tror du hon vill vara så mycket hos er?
    Och varför tror du gabbe gillar alla hennes bilder.. Ibland får man se det man verkligen inte vill se.

    1. Linn Andersson

      Hahahahahahahhaha! Det var det värsta jag hört! Han gillar henens bilder såklart! Det är min syster! När skulle de ha sex menar du? När jag är på toa? Eller sover bredvid mig i sängen? Eller i soffan? Nej men snälla !

    2. Hanna

      Men, herregud vilken fruktansvärd kommentarer. Så jäkla elakt.
      Ta hand om dig Linn då är en så fin och klok person. ???

  15. Melanie

    Kanske beror på att gabbe ligger med fanny. ? varför tror du hon vill vara så mycket hos er?
    Och varför tror du gabbe gillar alla hennes bilder.. Ibland får man se det man verkligen inte vill se.

    1. Linn Andersson

      Haha det skulle de aldrig göra mot mig! Han gillar hennes bilder för hon är min syster !

stats