Tiingelinn – Linn Andersson

Romantiskt dygn på spa i Stockholm

Hej finisar!

Hoppas allt är jättebra med er!

Jag ligger just nu i sängen med min snart 4 åring sovandes bredvid mig, Juvelia kommer hem om 10 minuter och Simon sitter i soffan och har telefonmöte.

I helgen var vi iväg på lite spa bara han och jag. Båda barnen var hos sina pappor så det blev första gången jag var iväg och gjorde något på över 2 års tid. Himla mysigt hade vi det.

Kvällen innan gjorde Simon fruktfat till med med ett stort hjärta av jordgubbar, så himla söt han är alltså! Vem är ens som han.

Sedan på morgonen efter att Juvelia blev hämtad så åkte vi ganska direkt mot Barkarby. Min bil är så himla liten och min kille är så himla lång så han kan bokstavligt talat inte köra den för hans knän går i ratten hur mycket vi än sänker och ändrar med stolen, haha.Så med det sagt körde jag. Har blivit så bra på det nu på senaste hehe. Gick hur bra som helst. Var ju aldrig inne i själva innestan i Stockholm.

Väl framme gick vi och shoppade lite på Barkarby outlet. Blev lite kalsonger köpta samt presenter och annat. Sedan åkte vi till hotellet ” Welcome hotel” och ganska direkt vi kom in gick vi ner till spat. Det var så himla underbart verkligen. Så romantiskt, hehe. På den biten är jag och Simon väldigt lika. Båda är väldigt ” romantiska” av oss och gillar gulligull samt att pussas hålla varandras hand och sånt, samt att överraska varandra.

Sedan åt vi 3 rätters middag på kvällen och efter det la vi oss i sängen på rummet och somnade haha.

Dagen efter käkade vi frukost och var inne på spat fram till 13 ungefär. Det var helt magiskt hade kunnat stanna där hela dagen i vårt strålande väder. Helt magiskt i över en timme var vå helt själva inne på spat. Sååå mysigt. Var verkligen utomlands känsla över det hela.

Dagen efter tog vi bilen och åkte till Mall of Scandinavia. Där träffade vi min kompis Isabelle och hennes kille Benjamin. Så trevligt! Vi käkade buffé på ett ställe som heter PONG. Så himla gott och dedär stället hade ju tydligen Simon koll på med då han bott i Stockholm i 2 års tid.

Sedan gick vi runt där inne och shoppade lite. Jag köpte presenter på Disney till Tindra som fyller år i september och lite mer nya underkläder till mig, hehe. Så mysigt!

 

Sedan åkte vi hem för Tindra skulle komma till oss på kvällen. Gud vad jag hade räknat henne. Saknar henne alltid men denna gången extra mycket. Vi gosade verkligen massor när hon kom hem. Fick ha henne sitta i knät hon kramades, pussades, vi läste flera godnattsagor och hade så mysigt.

Sedan tittade Simon på fotbollen och jag total däckade. Skulle skriva detta inlägg då men ja, jag somnade.

 

Nu under skrivandes tid har jag hunnit ta emot Juvelia samt att Tindra är vaken och pärlar och Simon ropar precis att frukosten är klar så ska gå ut till han och tjejerna och äta frukost nu. Sedan ska vi åka ut till Frövi och bada och sola med min mamma och henens sambo. Sedan ska jag och Simon ta covid-19 sprutan senare idag. Vi båda är så nervösa och livrädda men såklart ska vi ju ta den.

Hoppas ni alla får en fin dag!

 

Puss och kram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emma

    Min man är 195 och trots att vi har en V70 och båda våra barn sitter bakåtvända. Vi har en bilstol fram och en bakom passagerarsätet, kan inte ha någon bilstol bakom förarsätet för då kan inte mannen köra. ?

  2. Hanna

    Du får det att låta som att simon är typ två meter lång, men han ser inte ut att vara mer än 2dm längre än dig? Vad är det för en liten bil som inte kan ta en 180cm-förare?

  3. Jennie

    Va fint och härligt ni verkar haft det! Tack för en fin blogg och Instagram ? Jag är mycket äldre än dig men tycker det är givande och spännande att följa dig, jag har en dotter i samma ålder som din Tindra.

stats