Tiingelinn – Linn Andersson

Hösten smyger sig på för att stanna

Hej finisar!

Hoppas allt är jättebra med er!

Här har det som ni vet varit mycket förkylning både hos mig och barnen i olika omgångar samt Simon. Tråkigt men så är det med höst och småbarn ju. Vi har försökt göra det bästa av det och myst på så mycket vi kan.

I lördags var jag , Juvelia och en kompis ute på stan en sväng. Vi hade så mysigt verkligen. Tog en fika, Juvelia var så glad i vagnen hela tiden och jag fick chans att fixa naglarna efter 3 månaders utväxt, de såg verkligen INTE trevliga ut kan jag säga.

Jag har gjort lite fint utanför dörren med ljung som jag fick av min mormor och morfar, blev så himla fint och höstigt. Sedan har jag tagit in lite torkade blommor och grenar från vår egen trädgård samt köpt en ny lampa och vas till hallen och lite fina sammets skålar att lägga bilnycken och typ solglasögon i när man kommer in i hallen. Sjukt nöjd, bara en spegel som saknas nu känner jag.

Nu hoppas jag på lite tur att vi alla får må bra i familjen.

 

Tindra ska stanna till på onsdag också. Är egentligen ”pappavecka” så känns väldigt mysigt att få ha henne hemma lite extra. Tänkt att vi ska försöka hinna med något höst-pyssel, men tiden springer ju iväg hela tiden.

 

Puss och kram på er!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats