Tiingelinn – Linn Andersson

Sammanfattning av vår vecka

Hej finisar!

 

Går bra för mig att kunna uppdatera er med inlägg 2022. Året började med internet strul hos Telia ( igen) . Sjukt irriterande då det strulat till och från sedan vi flyttade in i augusti 2021 samt att vi betalar totalt 1000 kr i månaden för bara bredband och Telia play som gör att vi har c more och viaplay med massor av extra sport osv.

Vi har endast våran Tv via internet, dvs vi tittar allt på c more, Disney plus, svt play osv osv. Så barnen kan inte se på Tv, inte vi vuxna heller för den delen och mitt arbete blir begränsat. Kan internet dela för telefonen då jag har fri surf som tur är, men det blir segt och går inte riktigt att se filmer via. Samt att vi bor lite ” på landet” så internet är dåligt här. Är väl inte landet egentligen men 4G funkar betydligt bättre i stan. Spenderat totalt 8 timmar i samtal med Telia. De lovade ut en tekniker inom 24 timmar ( som vi skulle få betala även ord et visade sig att det var fel på deras router ) helt sjukt men kände bara att ja skicka ut så det fungerar. Ingen dyker upp, ringer igen och det är försenat till 3-4 dagar, kanske ….

Imorgon börjar jag jobba så detta känns inte jättekul om man säger så.

MEN förutom strulet med Telia har vi haft det mysigt!

Barnen har fått åka pulka och bobb vilket båda tyckte var otroligt roligt. Sedan har min vän Amanda sovit över hos oss en natt. Otroligt mysigt. Barnen fick ha lite mini bio med min dator, blev med lyckat, vi var och åt på Ikeas nya restaurang här i Örebro med dem och det var tydligen jättekul det med, haha.

Varit en mysig lugn vecka. Har varit så skönt att inte jobba, bara mysa med tjejerna. Haft egentid med båda dessutom. När lillasyster kommer ska jag se till att vara mammaledig och ha alla tjejerna hemma ännu mer. Nu är jag mammaledig varje fredag ( med få undantag ibland).

2022 är året jag ska njuta av livet ännu mer!

 

Älskar sina små klistermärken! 

Fick en så fin present av Josefin och Kevin! 

Bobben var kul!

Pulkan med!

Tindra fick ett pysselkit från panduro med unicorn lera hon valde själv. 

Hon hittade även en ask med mina gamla snäckor och kristaller som jag älskade som barn!

När vi var i Telia butiken och strulade passade vi på att avnjuta en varsin frozen yoghurt. MUMS! Tindra är så stor nu, hon uppskattar verkligen sånt här!

När tjejerna träffades efter en vecka från varandra då Tindra varit hos farmor och pappa. Tindra hann inte ens ta av sig ytterkläder innan de skulle leka i Juvelias tält som hon förövrigt älskar! Det fick hon i julklapp av sin gammelmormor och gammelmorfar. 

Hemma Bio framför ” Katten Gustav” som Tindra ÄLSKAR!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats