Tiingelinn – Linn Andersson

En helg på slottet för våra prinsessor

Hej finisar!

 

Förra helgen åkte jag själv med mina tjejer till Stockholm för en mysig liten week-and med John, Johan Miriam och Astrid. Simon hade hockey så vi åkte själva men det gick så bra. Känner mig verkligen så självständig som åkte själv till självaste Stockholm. Var hur lugn som helst och enligt mig var det inte så svårt att köra i Stockholm. Har ett ganska bra lugn tror jag. Värsta som kan hända är att man kör fel, ingen kommer ju köra på än, eller ja peppar peppar finns det väl idioter i trafiken överallt men det gick så bra.

Vi åt lunch på Dirty coco! Så himla fint! Tjejerna älskade det. Rosa blommor, sockervadd, frukt och pannkakor, kan det bli bättre? Sedan lekte barnen lite på kulturhuset innan vi gav oss iväg mot Skytteholms slott.

Tindra hade packat med sig sina vingar, klänning, tiara, och lika så Miriam! Så himla söta var de och fann varandra direkt. Är så fascinerande med barn hur de kan bli vänner så snabbt. ” Min vän” sa Miriam till Tindra, så söt! Barnen fick leka lite och vi fick perfekta rum med ett gemensamt allrum bara för oss i mitten så när barnen sov kunde vi vuxna sitta uppe och prata, helt perfekt.

Blev en så mysig och lyckad resa. Även de små tjejerna var glada och sprang runt innan de blev trötta och somnade.

Är mysigt att kunna hitta på utflykter med andra familjer.

 

Puss och kram på er!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats