Tiingelinn – Linn Andersson

Jultröjefest och paketleken

Hej finisar!

Igår hade vi vår årliga jultröjefest hos min mamma! Första året i lägenheten var det också. Som vanligt hade min mamma fixat så fint med mat och fika till oss när vi kom. Verkligen julstämning. Vi började med lite glögg innan vi högg in på maten och alla små snittar.

Jag tycker julklappsspelet / paketleken vad man väljer att kalla det är så himla roligt. Det gör nog alla i min släkt. Tycker vi ska köra det istället för julklappar men det tycker inte min mormor, haha. Vi har dock bestämt att vi ska dra ner på julklappar i år men får se hur det går…

 

Men tillbaka till leken. Det var verkligen så kul, alla hade gått all in och i år hade vi tema ät/dryckbart. Så bra då ingen vill samla på sig massa skräp som det oftast blir när man köper 2 paket för runt 50 kr styck. I vår familj har alla dessutom velat ha den knäppaste presenten med sig.

Jag kunde ju inte låta bli att försöka med detta även fast det var ät och drickbart. Jag valde att slå in paketen i en kompostpåse, hundbajspåse, några fint inslagna etc. Sedan gjorde jag olika små kit, ett med kryddor, ett med 2 flaskor mjöd som Simon köpte i Brunneby, en glöggflaska med Mumin och så en toalettborste som jag la godis i för att ” busa till det”.

Med oss hem fick vi popcorn med smak, lemonad, godis och bubbel, ändå bra, haha. Popcornen stank i hela huset när vi poppat dem, rekommenderas INTE, men gott var det trots allt, haha.

 

Här kommer lite bilder från dagen.

 

Puss och kram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats