Tiingelinn – Linn Andersson

Frågestund 29 maj 2020

Hej finisar!

 

Här kommer ett inlägg med svar på lite frågor ni ställt på instagram:

När har ni bf?

Detta är en av de mest ställda frågorna. Ändå står det i min instagram-biografi, haha! BF ( Beräknat födsel datum) är 11 juli! På min lillebrors 20 års dag! MEN till 98% kommer hon komma innan pga min livmoder läs mer om det HÄR. 

Nämn dina 3 dröm samarbeten som du inte jobbat med innan!

Gud vad svårt! Guldfynd, har ju jobbat som butiksbiträde i en guldfynd butik, har varit 2 sekunder ifrån att boka med dem flera gånger , hoppas på 3:e gången gillt! Sedan Panduro! ÄLSKAR pyssel och det gör Tindra med! Sedan kanske typ innocent! Älskar ju deras juice!

Dessa var de 3 första jag tänkte på nu som jag aldrig jobbat med.

Har du något du samlar/ sparar på du aldrig skulle göra dig av med?

Ja, helt klart mitt Mateus porslin! ÄLSKAR DET!

När ska Tindra sluta med napp och blöja?

Det är inget vi stressar med. Blir så otroligt irriterad när folk skriver spydiga saker om att hon borde vara blöjfri nu osv. Vi tränar och pott.träningen går jättebra! Hon kissar nästan alltid på pottan! Däremot är hon livrädd för att bajsa på pottan. Hon skakar av rädsla när hon försöker så jag känner att hon är inte helt redo än! Hon är trots allt 2,5 år bara.

Nappen försöker vi att hon bara ska ha när hon sover. MEN den finns med ibland på dagen/ affären om hon blir grinig osv. Vi har börjat prata om att hon ska göra sig av med napparna och hon börjar själv säga at hon är stor tjej och tar ut den, men sedan vill hon ha den ibland och det är okej.

Kan ni inte vlogga mer? ÄLSKAR er på Youtube.

Jo, ska försöka, men prioriterar blogg och instagram mer då youtube inte alls får samma antal visningar. Det är mest en rolig grej just nu. MEN ska försöka.

Kommer Juvelia sova inne hos er?

Ja till en början! Vår tanken just nu är att ha en lite bedside bredvid min sida av sängen. Kommer amma om det går och då blir det sjukt osmidigt att gå upp 10 gånger per natt till henens rum. Kommer förmodligen ligg-amma i sängen. Kan hända att det blir ett babynest i sängen det slutar med.

Tindra började sova i egen säng när vi slutade amma och hon åt mat och välling istället, runt 7-8 månader och sedan dess har hon sovit i egen säng i eget rum och sovit sjukt bra! Hon hade ju kolik som bebis så det jag är inställd på.

Har du några cravings?

Ja men av mina största är IS! Vill ha det i allt jag dricker! Sedan multivitamin juice och typ all frukt, gärna apelsiner och nektariner. Även sugen på surt godis hela tiden, och citronsorbet och lemonad.

Vad är dina största drömmar just nu?

Oj så svårt! Det är nog mest bara att vara lycklig, att alla i familjen ska må bra och att vi kommer få en fungerande vardag med våra 2 tjejer. Har verkligen mitt drömliv som mamma. Tacksam, tacksam, tacksam!

Är du otrolig för förlossningen?

Ja, särskilt eftersom jag inte vet hur jag kommer föda, var hur eller när! Om Gabbe får medverka eller inte osv.

Bråkar du och Gabbe aldrig?

Jo verkligen. Går i perioder men ju det gör vi. Vi tänker lika om mycket men väldigt mycket tänker vi olika om med. jag mår jättedåligt psykiskt av att inte ha städat omkring mig tex. Men vi löser alltid våra bråk samma dag! Blossar upp, men sedan löser vi det alltid. Har aldrig somnat utan att det är löst!

Hur stor är er lägenhet?

Den är på 120 kvadratmeter med ballkongen. Det är en 4:a så tjejerna får varsitt rum, vi har ett sovrum, jag har en walk in closet och sedan är vårt kök och vardagsrum med öppen. planlösning. En stor balkong har vi med och 2 badrum.

Trivs så bra, men är en hyresrätt med rätt dyr hyra, drömmer om hus…

Tror du att ni kommer vilja ha fler barn i framtiden?

Ja det vill både jag och Gabbe, i alla fall ett till efter Juvelia. Dock är vi enade om att inte bli gravida igen innan vi bor i hus så när det blir får tiden utvisa. Är så himla nöjd med livet som det är just nu.

 

Det får avsluta frågestunden. Kommer fler frågor en annan dag.

Här kommer magiska bilder tagna av Hanna Keiser! 

 

 

Puss och kram !

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Maria

    Haha shit vårt radhus är 105 kvadratmeter 🙂 Hade önskat 120 men vi prioriterar esor och sparande framför dyr bostad i stockholm och då var vårt hus ändå inte gratis 🙂 Vi har 4 sovrum och inga barn än så ett rum är faktiskt bara stängt och tomt för att inte öka stressen ännu mer.

    1. Linn Andersson

      För många! Jag behöver verkligen en fast punkt i livet nu. Planen är att inte flytta förens vi köper hus och ska bo där resten av livet. <3

  2. Josefine

    Hade också önskat flera videos på youtube! Läser sällan din blogg men kollar alla videos på youtube 🙂

stats