Tiingelinn – Linn Andersson

Kaos fotografering

Hej finisar!

Igår åkte lilla familjen på vår första roadtrip! Blev en kaosartad sådan!

Vi åkte till Tidaholm för att fotas med Malin som jobbar på Memories by Julia! Har fotat med Julia flera gånger innan. Tindras 1 och 2 års kort är tagna hos henne. Även det stora porträttet av mig, Gabbe och Tindra i vårt vardagsrum är taget av henne. Nu har fantastiska Julia fått en son som är 4 dagar äldre än Tindra bara så blev Malin Julias duktiga kollega som fotade oss.

 

Förstår inte hur de kan vara så otroligt duktiga med sådant tålamod. Jag blev så stressad. Tindra var på sitt ” bästa” humör. Vi försökte i 1,5 timme utan att få en enda bild. Gabbe fick gå ut med henne så att vi kunde ta lite kort på Juvelia. Tindra gjorde allt för att trotsa, rev ner saker, trassla in sig i en gardin och bajsade där, sprang runt, skrek, allt!

Juvelia kissade ner min klänning. Efter en stund lyckades jag även få blod på den från navelsträngen som börjar låssa sakta men säkert och tillslut som grädde på moset bajsa hon ner hela min klänning. Herregud. Kom bajs lite överallt på deras fina tyger med.

MEN trots allt vårat kaos har vi fått magiska bilder! Fått 4 st provsmak hehe. Fick de innan vi ens var hemma som Julia mejlade till mig! Hur magiska är inte bilderna?

 

Julia har typ 100 diplom inne i studion och man förstår varför! Alltid lika nöjd med hennes magiska bilder.

En mamma med sin mini bebisAlltså titta på hennes små goa kinder!Väldigt söt bild på mina tjejer.Hela familjen. Man får verkligen något extra hos henne!Massor av olika ramar att väja mellan! Den näst översta lägst till höger har vi på vår tavla i vardagsrummet. Finns allt att låna!Verkligen allt!

Mamma med blod, kiss och bajs på hela klänningen!

Den ligger i tvättmaskinen nu, ska gå och hänga upp den så fort jag kliver upp ur sängen.

 

Puss och kram !

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Elin

    Så söta barn! Lilla Juvelia är Ljuvlig och Tindra tindrar som vanligt. Hur går det med amningen? Hur mår du efter förlossningen?

stats