Tiingelinn – Linn Andersson

Super mysdag med min tjej som kan sitta själv!

Hej finisar!

 

Hoppas allt är superbra med er!

 

Med oss är det bra!

 

Igår hade vi en riktig mysdag! Jag och Juvelia hade babysång via instagram. Det var så mysigt och så många mammor som deltog, blev helt varm i hjärtat!

Sedan åkte vi och köpte lite veganskt protein till ett samarbete. Tänkte provsmaka om det är gott redan idag, hehe. Har skrivit att jag bara vill göra samarbetet om  jag själv tycker produkterna är goda. Måste vara äkta!

 

Efter det hämtade vi Tindra. Hennes pappa hade en grej med skolan så han slutade senare. Så vi myste med fika, en film, middag och sedan kom pappsen och hämtade henne. Hon verkade ha saknat Juvelia mer än mig, hon blir mer och mer gullig med henne, Tindra sa ” Hon kan väl få inta här hos mig mamma” så satt hon i Tindras knä en stund. Så gulliga.

 

Idag kommer min syster Fanny tillbaka till oss! Ser så fram emot det. Ikväll ska vi se nya avsnittet av ” Lyckoviken” Har väntat in henne, hehe. Vi älskar den serien till skillnad från ” typ alla andra” .

 

Här kommer lite bilder på min lilla skatt! Magiska blommor från Josefin! Fransarna!Sååå vacker bebis”

Puss och kram !

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Elin

    Är barnen syskonlika enligt dig? Juvelia är otroligt lik sin pappa va? Söta båda två! Genetiken är intressant!

    1. Linn Andersson

      Inte alls, lite lite ibland men nej. Båda har varit så lik sin pappa som bebis men Tindra har iaf fåt lite drag av mig nu när hon är äldre så får väl se när Juvelia blir större, hehe. Kram ! <3

  2. Katie

    Så mysiga kläder Juvelia har ? Hur känner du inför att ta med Juvelia till affären under pandemin? Jag får lite ångest varje gång vi behöver gå dit, min dotter är 3 månader. Nu handlar jag så vi klarar oss 2 – 3 veckor åt gången. Jag måste ta med henne då jag är ensamstående så vi går dit till de öppnar klockan sju på morgonen de gånger vi handlar (vilket ifs inte är så ofta) ♡

    1. Linn Andersson

      Tack! <3

      Jag vet känner samma sak! Var tvungen att ta med henne och köpa lite fryst vego mat till ett samarbete. Hade sådan ångest. Annars handlar jag alltid själv när Gabbe är hemma. Som tur var så var det knappt människor i butiken när jag var där i förra veckan. Men vill undvika. Kram ! <3

      1. Katie

        Jag längtar tills pandemin är över.. denna veckan skulle jag handla då gick min syster en promenad med min lilla under tiden, det var så.skönt då behövde jag inte ta med henne in ??
        När mina föräldrar hälsar på handlar de alltid på vägen åt mig. Det är jag så tacksam för ? Kram!

stats