Tiingelinn – Linn Andersson

Gabriel har gjort slut

Hej finisar!

 

Ni alla vet ju säkert redan om det men jag skriver bara kort här med. Gabriel har ju gjort slut med mig. Det jag går igenom nu är fruktansvärt. Vi kommer ha den bästa relationen det är jag säker på. Han är en fin kille som aldrig skulle vilja förstöra för mig eller försöka vara elak.

 

Jag är otroligt ledsen. Detta är HEMSKT. Kan inte ens beskriva med ord hur jag mår. Men jag ber er verkligen att inte kontakta honom eller vara elaka. Vi har bråkat mycket på senaste vilket har varit otroligt jobbigt. Mer verkligen alla respektera min otroliga sorg hur fruktansvärt ont det gör men även hans beslut. Han är inte en dålig människa för han valt att göra såhär.

 

Vem vet, vi kanske hittar tillbaka, det är min önskan men ska inte ha förväntningar heller.

 

Ber bara om respekt i detta, mot oss båda!

 

 

Vill tacka för all kärlek på instagram och YouTube.

 

Videon kan ni se här.

 

Mitt humör är som en berg och dahlbana är så ledsen så ledsen så ledsen men jag kommer ta mig ur detta stark, men man måste få gråta ut och må SKIT med. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Veronica

    Vet att det kan vara smärtsamt att ens gå in i en affär och se på olika råvaror och annat i vardagen samt andras liv i sociala medier eller i verkligheten. Intryck av allt som påminner om er och er plan som var. MEN variera mellan att möta detta och gråt var du än är!
    Smärtan kommer att släppa inom några månader och det går till sist inte upp och ned.
    Möt det jobbiga när du orkar och skapa nya minnen med familj och vänner!
    Ät det där snackset med dem.
    Spela spelen med dem.
    Laga mat med dem.
    Gör allt som smärtar med dem så blir det
    er grej. ❤️❤️❤️

  2. Mian

    Alltså jag är en gammal tant med både barn och barnbarn men jag tycker att man inte bara kan -göra slut- när man har barn ihop. Kämpa, det är jobbigt med små barn men kämpa ändå?Stor kram till dig Linn?

  3. Veronica

    Många gånger tar det högst 6 månader innan en part vill hitta tillbaka. Lider något fruktansvärt med din/er smärta och sorg och hoppas att ni hittar tillbaka till varandra.
    Allt är möjligt. Håll ut underbara och bästa Linn!!!
    ❤️❤️❤️

    Ni behöver nog bara utrymme för att saker har gått fort. Det egna livet och det gemensamma är inte lätt, relationer med allt vad det innebär är verkligen en balansgång. Tillåt alla känslolägen!!
    Trösta dig med mycket sådan musik som får dig att känna dig stark med dem som gått igenom samma sak. Ur allt ont kommer alltid något gott och en ny mening! ❤️❤️❤️

    Allt ont blir till lärdom vad man själv och tillsammans kan göra annorlunda för varandra.
    Ni gjorde allt ni kunde utifrån förutsättningarna och utifrån vilka ni varit, bakgrund och dem ni är idag.
    Stora varma kramar, du kommer att klara det här, det kommer att göra ont men för varje stund och varje dag av acceptans så är du ett stag närmare ljuset igen, välmående och ännu mer styrka i dig själv! Du är ute ur tunneln inom några månader! ❤️❤️❤️

    Fortsätt acceptera och att känna alla känslor, låt dem komma ut genom att pyssla, skriva av dig dokument i datorn och prata prata prata med dina vänner och familj. Lyssna på låtar det finns många kändisar Molly Sandén eller Lovad som har hjälpt mig i min sorg, sen den dagen då jag var mer hel så hade jag valt att mitt hjärta inte vill köra igen, men det är nog annorlunda i ditt fall eftersom att ni inte har motarbetat varandra och sårat varandra med ”värre” saker. Så fint att ni fortsätter att försöka ha en vänskaplig relation, ALLTSÅ (ALLT) kan hända med eget utrymme… ❤️❤️❤️

    Det kan ta veckor, några månader eller 6 månader innan era hjärtan verkligen vet och ni väl har kommit ikapp. ❤️❤️❤️

    Det vackra är att ni alltid vill varandra det bästa! Så det finns ett stort hopp, MEN GÅ ALL IN för att må bra och bygga upp dig själv!
    Jag är så stolt över dig Linn att du i ditt sätter din gräns. ❤️❤️❤️

    Gå all in för dig själv, dina döttrar och det du tror på! Ha tålamod!
    Ingen förhoppning! Men rätt fokus på er!
    Fortsätt göra det som ger dig glädje!!!
    Det som är meningen sker, låt hjärtat vila och acceptera tankar och känslors utlopp, men släpp kontrollen och ta kontroll över det du kan kontrollera men ta livet med lättsamhet och struktur! Du är stark! Alla dagar är inte bra dagar men tack vare vänner och familj så klarar ni allt! ❤️❤️❤️
    All kärlek och styrka till er!

    Inget är omöjligt, den största önskan kan ligga på ”hyllan” tills vidare: fokusera på här och nu och ägna ”när som” (nu i början) till att må piss och älta och älta men att du lägger det på hyllan vissa stunder! Till sist kan du ägna t.ex 15-30 min om dagen att agera ut sorgen eller en annan känsla/tanke på något sätt.
    Tiden läker sår, även om man blir arg på dem orden ”mitt i det”. Ta varje fas i perioden för vad det är! (Jag trodde att jag skulle dö när det tog slut mellan mig och min partner 6 år tillsammans, sen 6 månader senare vill vi/han igen mest han men jag sa nej för att det var för otydligt driv och mycket hade hänt och jag tog avslutet väldigt hårt). Men din resa är annorlunda. Stor varm kram du klarar detta, ni båda klarar detta! Släpp kontrollen och tänk att ni behöver en ”paus” och att det som är meningen sker av sig själv!!
    ❤️❤️❤️

    Den största önskan som ligger på hyllan och i hjärtat slår alltid in! Inget behövs styras!
    Ni vet att ni båda älskar och respekterar varandra så låt er relation fungera basic även vardagen och lita på ödet. ❤️❤️❤️

    Allt blir bra, låt det ta sin tid alla faser.
    Sen får ni se. DU och dina barn är viktigast i ditt liv, tänk i nuet gör det bästa av allt för du är grym! Killar behöver sin tid överlag, alla människor behöver sitt utrymme men samtidigt verkligen ge sin partner trygghet och ibland går dem två inte ihop och sedan blir det tråkigtheter… vad jag menar är att ni har säkert haft en fantastisk kommunikation och allt i er relation och att det är bra att trösta sig med att ”vi har gjort vårt bästa” vi kunde inte gjort något mer annorlunda eller kanske jo något och det drar man lärdom av och inte känner skuld för för ingen ska bära skuld. Endast vackra minnen, acceptans och det som gör ont omvandlas till sist till en ”lärdom”. ?? Du klarar detta Linn!

    Du lär dig något av dig själv självständigt och med familj och vänner men också lärdom av någon annan i övrig relation!
    Att lyckas hålla balansen mellan två behov, åsikter, mål, kommunikation kan bara bli bättre oavsett olika perioder. Ur det som gör ont kommer något gott. Personligen lärde jag mig mycket både av mig själv och faktorer att tänka på i samspel. Håll fokus på dig och gör det som ger dig energi! Acceptera alla faser och älta! Smärtan försvinner efter ett år…
    Smärtan minskar för varje dag och den är betydligt mindre efter 6 månader.

    Alla hamnar vi i klassiska förhållande motgångar och lägen, men ÄKTA KÄRLEK ÖVERVINNER ALLT. Stärk kärleken till dig själv och dina andra relationer så visar sig resen länge fram! Du är självständig och inspirerande har följt dig i många år sedan start.
    Du är en av de bästa Linn!!!

    Så stark och begåvad, vad här och nu!
    Försök att hitta det bra när du mår bättre!
    Äkta kärlek övervinner allt. Lärdomar av saker gör att två parter kan bli bättre för varandra eller endast bättre för sig själv. Tiden visar!
    Tålamod! Skapa mening och glädje i din vardag vännen! Älskar också våren, den var smärtsam, allt var det, länge länge men ju mer en pratar av sig och bearbetar och gör det som gör en glad och utvecklar en ju lättare blir varje årstid igen. Tålamod. ❤️❤️❤️ När man är starkare är det lätt att vara i NUET igen.
    TRO MIG, OM JAG OCH ANDRA KLARAT DETTA SÅ GÖR DU. ❤️❤️❤️

    BLI bra för dig själv. Bli bra för en annan.
    Som BIANCA INGROSSO brukar säga, (en man är bara en bonus) allt har sin tid och inget är omöjligt! ❤️❤️❤️ Acceptera alla stunder och berg och dalbanan, MÖT SKITEN för allt som påminner om det som var stillar sig till sist, skapa nya minnen och investerar i relationen i dig själv och övriga relationer! Resten löser och visar sig! Släpp det! Bemöt dig med kärlek att du gör ditt bästa alltid och du lär dig alltid något för att bli bättre i relationen med sig själv och med andra relationer.

    Ni är grymma men man kan alltid bli bättre för sig själv och andra! Insikter, gör om gör rätt.
    Ibland gör vi människor vårt bästa och det gör inget att det inte räckte för allt behöver inte alltid ha någon anledning som har med en själv att göra, balansgången är inte alltid lätt bara, många hamnar i att det inte alltid går att upprätthålla bådas behov och själva livet.

    Ibland blir det bara att det inte fungerar men ingen har gjort något fel. Ibland blir det bara så att vissa saker går för långt och kommer ikapp en för att man inte kunde lösa något eller inte hann med. Ingen har gjort något fel man har gjort sitt bästa och ibland fungerar det inte men att allt forfarande kan vara möjligt vid två personers lärdomar av saker och agera annorlunda direkt och tydligt nästa gång.
    Lägg den ”största önskan” och hoppet på hyllan, fokusera på dig själv, acceptera känslolägena och gör det som får dig stark och känna glädje i andra relationer så är du allt starkare igen inom en snar snar snar period och allt känns lättare och vad som än sker mellan er två så kommer ni båda vara starka tillsammans på ett eller annat sätt!
    Starka i er själva och tillsammans i någon form.
    Kom ihåg vikten av alla dina andra relationer! Dem är guld värd!!! ❤️❤️❤️

    ———————————————————————
    •ACCEPTERA varje stund för det går upp och ned ett bra tag! Från 3-6 månader och framåt, successivt gör mindre ont, för varje dag och stund även om det inte känns så nu. Vissa dagar orkar du som bekant mer och andra är det endast basic överleva som gäller och då har du extra stöd från vänner och familj.

    •DU är så otroligt stark.
    Du har alltid dugit och räckt till som du är och gjort allt på bästa sätt. Ni båda. Men nu är nu och allt blir bättre jag lovar! Sorgen kommer att bli en styrka och lärdomar och vackra minnen.

    •ACCEPTERA det du inte kan förändra och ha mod att förändra allt i livet som du kan förändra eller omvandla och är stark att se och göra saker på ett nytt bit för bit!

    •VAR i nuet

    •GÖR det som får dig glad och stark

    •VÅRA alla dina andra relationer

    •Kom ihåg att ni gjorde erat bästa och ödet får sköta resten

    •TILLS sist kommer du se styrkan och det bra med de olika faserna du tagit dig igenom ❤️❤️❤️

    •LYSSNA mycket på musik (Molly Sandén och LOVAD) och läs andra breakup blogg inlägg eller vloggar (Bianca Ingrosso, Nicole F och Antonia).
    Även om texterna kanske inte alltid stämmer in på ens egna så läker som du redan vet sortens musik ens sår som blir styrka och något positivt oavsett hur livet blir om ett tag.

    •DU klarar allt! ❤️❤️❤️

    •AV varje relation lär man sig alltid något!
    (Vad man själv kan göra bättre mot både den andra parten men också mot sig själv: egna gränser, kommunikation, jämnvikt i lyhördhet, det bästa för båda inom allt, samspel, åtgärder för lösningar osv)

    •Oönskade lägen är förödande i början.
    MEN när allt lugnat sig och man är starkare så ser man en mening med allt. ❤️❤️❤️

    •Kom ihåg det viktigaste nu, att du är i nuet, att du fokuserar på endast allt basic (det viktigaste) de dagar allt är för tungt! och när du mår bättre andra dagar så gör du mer av det du vill göra och älta älta älta, för saker som är kul, utvecklande och som stärker dig. Du klarar det här, klarar andra det så gör du det. ❤️❤️❤️

    •Personligen blev jag arg när folk sa ”tiden får utvisa resten” men jag gjorde om det till att ”ödet sköter det som är meningen”. ❤️❤️❤️

    •Låt den största önskan då ligga på hyllan.
    Parallellt med allt du upplever och är i nu, kom ihåg att det är tillfälligt, ja parallellt så gör allt som ger dig energi! ❤️❤️❤️

    •DU och barnen är huvudpersonerna i ett liv.
    Alla andra relationer är guld värt.
    Resten kommer att visa sig.
    Du är stark du har dem bästa omkring dig.
    Tålamod med allt som går upp och ned, försök omfamna dig själv och balansera med stöd från andra som gått igenom samma sak och stöd från nära och kära.

    •DU klarar allt! Låt ödet sköta resten! ❤️❤️❤️
    Var här och nu, ta en fas i taget i allt detta.
    Det blir ljust igen, jag lovar.

    Många kramar Veronica

  4. Micha

    Det absolut viktigaste är att du låter dig själv vara ledsen. Du är så otroligt stark men det är okej att bryta ihop. Det märks att du har en helt otrolig familj som finns där och stöttar dig och dina fina döttrar. Låt dig vara ledsen. Stressa inte igenom det. Ett uppbrott med någon man älskar är en smärta man inte önskar någon. Något som hjälpte mig när jag gick igenom ett för några år sen var att lyssna på riktigt jobbig musik och bara släppa lös tårarna (One grain of sand med Ron Pope lyssnade jag sönder) och sen läste jag boken ”It’s called a heartbreak because it’s broken”. Boken ska man bara läsa om det verkligen inte kommer lösa sig igen. Den är otroligt jobbig men funkade så bra för mig.

    Jag skickar en massa styrkekramar. Vad som än händer i framtiden kommer du lösa det!

  5. Lena Sundström

    Ååå älskade fina du ❤️ Finner inte ord och jag förstår att du är så ledsen ? sänder styrketränar till dig o dina fina flickor ❤️❤️❤️

  6. Maria

    Linn jag tror du behöver en man som är äldre och som kommit längre i livet. Du upplevs så mogen och vuxen och står stadigt på dina ben och då tror jag det kan bli klurigt med en kille som inte är där….känns så fel att skriva men ändå kändes detta så väntat, aldrig känt i det man läser här som iofs är en liten bild av allt är att han känts för omogen för dig…
    Du är en fantastik mamma av det man kan läsa här och du kommer träffa en man som ger dig trygghet, mognad och som finns där för dig. Gråt och var ledsen nu, krama dina flickor och sen kommer du se allt med andra ögon och resa dig ännu starkare. Du är fantastisk! Sköt om dig

  7. Maria

    Ja ….hoppas du kan prata med familjen o finner stöd där. Det är tungt med sorg och det måste få ta sin tid.

    Om du skulle känna att det skulle vara skönt att prata med någon utomstående (psykolog) så finns möjligheten med.

    Var rädd om dig❤️

  8. Fatima

    Jag blir så ledsen att läsa det
    Det är som du säger – tids nog kommer du att ta dig ur det här, men du har all rätt att sörja & må skit så länge du känner att det krävs

    Det kommer att bli bra – om ett år ser livet inte ut såhär längre, då kommer du se tillbaka. Men just nu är det skit & det måste det få vara!

    Styrkekramar

  9. Ellen

    Vad jobbigt, beklagar förlusten. Ja tillåt dig att sörja för det är det ärligaste sättet att kunna gå vidare ?

stats