Tiingelinn – Linn Andersson

Gravid vecka 13

Hej finisar!

Gravid vecka 13 börjar redan närma sig sitt slut! Herregud så fort tiden går. LÄSKIGT helt ärligt men ändå så kul. Går så fort tycker jag. Snart är det maj och vår bebis kommer väl haha.

Har BF 10 maj som det ser ut nu. Båda tjejerna är födda den 4:e så det skulle ju inte vara omöjligt att den lilla kommer den 4:e haha. Men osannolikt kanske.

 

Här kommer första inlägget som inkluderar någon slags magbild. Bilderna är tagna på kvällen när magen är som störst, så ja det är ingen stor kula som putar ut precis. Men den kommer väl att komma bara ” poff” snart. Simon längtar som jag nämt tidigare massor efter det.

 

Mående: 

Jag mår illa än, tyvärr. Till och från varje dag. Men har inte kräkts på hela veckan vilket är så skönt. Har fått springa till toan några gånger men har klarat mig undan. Magen spökar lite dock. Har även väldigt ont i huvudet ofta och känner mig trött. Förmodligen pga mitt låga blodvärde.

Cravings:

Äter massor met satsumas, så gott, även andra frukter, melon är en favorit och såna oranga söta frukter tror de heter Charon. Älskar även surt godis, kan äta hur mycket som helst. Dricker jättemycket vatten och MER. Helst smaken svarta vinbär och hallon. Även multivitamin juicen. MUMS!

Mat som går att äta är typ sushi, sallad, saker med räkor, potatis.

Big no no: 

Choklad är jag aldrig sugen på, kött, fisk, feta såser, hamburgare och mastigare maträtter. Drycker med kolsyra är ingen höjdare alls.

Bebisen: 

Bebisen är nu ca 5.5 cm stor. hihi. En liten mini krabat. Forskning tyder på att fostret nu mera kan uppfatta ljud. Så Simon har börjat prata med magen. När paret födds kan den känna igen hans och min röst, så gulligt!

 

 

Puss och kram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emma

    Jag klarar inte heller av hamburgare, feta såser och mastigare maträtter?sen avskyr jag choklad för tillfället, som jag tidigare har älskat? har dock mer cravings på kolsyrat som jag inte känt något större behov av tidigare? andra cravings är satsumas, multivitamin juice, leverpastej, smoothie och frukt??

    Är min första graviditet, är nu i vecka 13 och har bf den 11 maj?

  2. Ida

    Nu har jag bara fött ett barn än så länge(en pojke så vet inte om det är typiskt för pojkar) men jag hade cravings på surt godis & jag som annars är en chokladälskare kunde inte ens se choklad utan att må illa ? Så kul att få följa din graviditet

stats