Tiingelinn – Linn Andersson

Solrosplock efter förskolan

Hej finisar!

Hoppas allt är superbra med er!

Jag är lite trött men glad. Igår kom även Tindra hem efter pappavecka. Juvelia kom i söndags. Hämtade tjejerna på förskolan och vi åkte till Tysslinge där min vän Moa bor. Hennes sambo var hemma med barnen, måste varit första gången jag träffade Moa utan hennes små killar.

Vi åkte till ett självplock där vi plockade solrosor tillsammans. Tur att jag hade med mig henne, hehe. Saker är lättare sagt än gjort med tre små viljor samtidigt. Juvelia ville bli buren i famnen hela tiden och lilla Belle vaknade och ville absolut inte ligga kvar i sin bilstol. Men det gick, och en solros bukett fick vi till dessutom.

Den står så fint på bänken här hemma och piggar upp.

Nu ska jag försöka samla energi för idag har jag ganska mycket att göra faktiskt. Simon kände sig hängig så han blev hemma idag. Då får jag passa på eftersom han kan vara lite med Belle.

Gjorde mig ett glas juice på morgonen. Älskar verkligen min citruspress, använder den massor. Den är så smidigt och lätt utan tusen delar att diska, är nog därför den används flitigt. Ni kommer till den jag har HÄR. ( Adlink)

Nu ska jag passa på att jobba som sagt, vi hörs snart igen.

Här kommer lite bilder från gårdagen.

 

Puss och kram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats